• BIST 9441.89
  • Altın 2500.822
  • Dolar 32.5968
  • Euro 34.7549
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Çocuk Meclisi Üyelerine Uygulamalı Sivil Savunma Eğitimi

Çocuk Meclisi Üyelerine Uygulamalı Sivil Savunma Eğitimi
Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek, Sivil Savunmanın önemi, depremler ile yangınlar ve yapılması gerekenler hakkında...

Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek, Sivil Savunmanın önemi, depremler ile yangınlar ve yapılması gerekenler hakkında bir program düzenleyerek, üyelerini bilgilendirdi. Danışmentgazi Sosyal ve Spor Tesislerin de gerçekleştirilen etkinliğe Çocuk Meclisi şubelerinden yaklaşık 420 öğrenci katıldı.

Sivil Savunmanın önemi, depremler ile yangınlar…

Melikgazi Belediyesi Sivil Savunma ve Akut Uzmanı Üyesi Eser Özpoyraz tarafından çocuklara sivil savunmanın önemi, depremler ve yangınlar ile ilgili slâyt eşliğinde bilgiler verdi. Soru cevap şeklinde devam eden programda, teorik olarak verilen bilgilerin ardından AKUT Eğitim ve Seminer sorumlusu Eser Özpoyraz öğrencilere sivil savunma hakkında slayt eşliğinde bilgiler verdi, deprem, Yangın ve sel afetlerinde bilgiler verdi, Sivil Savunmanın önemi, depremler ile yangınlar ve yakılan ateşin nasıl söndürülmesi gerektiği konusunda bilgilendirdi.

Sadece Çocuklarımız Değil, Toplumun Her Kesimi…

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç "Çocuklarımızın yaptığı bu etkinlik gerçekten son derece önem arz etmektedir. Nedeni ise her an karşılaşabileceğimiz yangın, sel, deprem gibi afetlerde neler yapılması gerektiği küçük yaşta çocuklarımıza hem teorik hem de uygulamalı eğitimler ile verilmektedir. Bu konuda sadece çocuklarımız değil, toplumun her kesiminin bilgi sahibi olması gerekmektedir" dedi.

Küçük yaşta verilen eğitimin ileriki yıllarda alışkanlık haline geldiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi çocuk meclisinin etkinlikleri ile hem bireyleri bilgilendirdiğini hem de bilinçlendirdiğini sözlerine ekledi.

Çocuk Meclisi Üyelerine Uygulamalı Sivil Savunma Eğitimi

Çocuk Meclisi Üyelerine Uygulamalı Sivil Savunma Eğitimi

Çocuk Meclisi Üyelerine Uygulamalı Sivil Savunma Eğitimi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim