• BIST 9439.1
  • Altın 2495.274
  • Dolar 32.5958
  • Euro 34.7814
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Çocuk Bayramı’nda Bisiklet Hediyesi

Çocuk Bayramı’nda Bisiklet Hediyesi
Burdur Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından obeziteyle mücadele çalışmaları kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencilerine, 23 Nisan Ulusal Egemenlik...

Burdur Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından obeziteyle mücadele çalışmaları kapsamında ilkokul ve ortaokul öğrencilerine, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda 205 bisiklet hediye edildi. Burdur Şeker Meydanı'nda düzenlenen bisiklet dağıtım törenine Burdur Valisi Hasan Kürklü,CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Barosu Başkanı Avukat Ramazan Gedik, Garnizon Komutanı Metin Karagöz, kamu kurum ve kuruluşları daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütleri başkan ve temsilcileri katıldı.

BİSİKLET ALIŞKANLIĞINI KAZANDIRMAK İSTİYORUZ!

Çocukların iş hayatına atıldıklarında, işyerlerine bisikletle giden bireyler olmalarını sağlamak amacıyla obeziteyle mücadele çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sevinç Sütlü, "Biz Sağlık Bakanlığı mensubuyuz. Hastalık Bakanlığı değil, insanlar hasta olsun gelsin, tedavi edelim diye kurulmadık. Hasta olmalarını engelleyip, sağlıklı yaşamaları için kurulmuş bakanlığız. Bu kapsamda da evde oturan bilgisayar oynayan, playstation da oyun oynayan bireyler değil, yaramazlık yapan, hoplayan zıplayan bisiklete binen, büyüyünce de takım elbisesini giyip, bisikleti ile işe giden bireyler olması için çalışıyoruz. Çocuklar büyünce bisiklet ile işyerlerine ve alışverişe gitmeleri için elim sizde, haydi bisikletlere" diye konuştu.

VALİ VE BELEDİYE BAŞKANI BİRLİKTE DAĞITTI

Müdür Sevinç Sütlü'nün konuşmasının ardından 205 bisiklet ilkokul ve ortaokul öğrencilerine dağıtıldı. Burdur Valisi Hasan Kürklü, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve beraberindeki protokol üyelerinin katılımı ile bisikletler öğrencilere hediye edildi. Öğrencilere bisikletlerini takdim eden Vali Kürklü, öğrencilerden bisiklet biniyorken mutlaka kask, dizlik ve dirsek koruyucu takmayı unutmamalarını istedi.

Çocuk Bayramı’nda Bisiklet Hediyesi

Çocuk Bayramı’nda Bisiklet Hediyesi

Çocuk Bayramı’nda Bisiklet Hediyesi

Çocuk Bayramı’nda Bisiklet Hediyesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim