• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

ÇMO’da Kenan Doğan Yeniden Başkan

ÇMO’da Kenan Doğan Yeniden Başkan
TMMOB Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Adana Şubesinin Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Mersin'i kapsayan ve 16-17 Ocak tarihlerinde yapılan 2. Olağan Genel...

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Adana Şubesinin Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Mersin'i kapsayan ve 16-17 Ocak tarihlerinde yapılan 2. Olağan Genel Kurul'da seçilen yeni yönetim kurulu görev bölümü yaptı. Başkanlığa yeniden Kenan Doğan seçildi.

ÇMO Adana Şube Başkanı Kenan Doğan genel kurul sürecinin emekten, özveriden ve bilimden yana saf tutan genç çevre mühendisleri lehine başarılı şekilde neticelendiğini belirterek, "Nice engeli aşıp ulaştığımız başarıların, meslektaşlarımız tarafından görmezden gelinmeyeceğine inancımız her daim mevcuttu ve bundan zerre şüphemiz yoktu" dedi.

Çevreye karşı olan sosyal sorumluluklarının bilinciyle hareket ederek Adana'da çevre gündemini belirlemeye ve mücadele etmeye hız kesmeden devam etmekte kararlı olduklarını vurgulayan Kenan Doğan, şunları söyledi:

"Meslektaşlarımız yaşamın sürdürülebilirliğinde, ortak değerimiz olan çevrenin ve mesleki hakların savunmasında, korkusuzca mücadele eden bizlere el uzatıp omuz verdiler. Yanlarında ise umudumuzu her daim dinç ve mücadelemize ise ışık tutan çocuklarıyla geldiler. Şundan emin olabilirsiniz ki söyleyeceğimiz sözler ve yapacağımız işlerde, bu destekleri ve çocuklarınızın gözlerindeki ışıltıyı, asla ve asla unutmayacağız. Yaptığımız çalışmalardan, açıklamalardan üzerine düşen payı almak istemeyen kurum, kuruluş ve kişileri, yaşamın sürdürülebilirliği ve ortak değerimiz olan çevrenin gelecek nesillere aktarımı noktasında uyarmaya devam edeceğiz. Bilimi ve tekniği halkımızın yararına sunma yönünde inancımız sonsuzdur. Ayrıca; bu devirde pek rağbet görmese de, kendi yaşamlarından fedakarlık edip başkaları için bir şeyler yapmayı görev olarak gören, mesleğine, meslek odasına ve ortak değerlerimize en zor zamanlarda sahip çıkan, 1. ve 2. dönem şube yönetim kurulumuzdaki yol arkadaşlarıma, katılım sağlayan, desteğini esirgemeyen tüm üyelerimize ve beni hiçbir zaman şaşırtmayan çalışan, emek veren öğrenci arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."

ÇMO Adana Şubesi yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

"Başkan Kenan Doğan, Şube Sekreteri Zuhal Bozok Sağır, Sayman Emine Su Turan, Üyeler Baha Akyüz, Hasan Tarı, Hakan Güngördü ve Agah Oktay Acaroğlu."

ÇMO’da Kenan Doğan Yeniden Başkan

ÇMO’da Kenan Doğan Yeniden Başkan

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim