• BIST 9008.98
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Clk Uludağ Elektrik İle Yuvanız Güvende

Clk Uludağ Elektrik İle Yuvanız Güvende
CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Ali Erman Aytac, "Yuvam Güvende" sigortası ile tüketicilere önemli avantajlar sunduklarını söyledi.

CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Ali Erman Aytac, "Yuvam Güvende" sigortası ile tüketicilere önemli avantajlar sunduklarını söyledi.

CLK Uludağ Elektrik müşterileri günlük hayatta karşılaşacakları sorunlar karşısında, CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş. ve AIG Sigorta A.Ş. işbirliği ile hayata geçirilen "Yuvam Güvende" sigortası ile korunacak. Gerçekleştirilen toplantıya katılan CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac ve AIG Sigorta A.Ş Bursa Bölge Müdürü Cüneyt Toptan, "Yuvam Güvende" projesinin detayları açıkladı.

CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, şirketlerinin Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova bölgesinden sorumlu elektrik tedarik şirketi olduklarını belirterek, "Yuvam Güvende" kampanyasıyla CLK Uludağ Elektrik müşterilerinin günlük hayatta karşılaşacakları sorunlar karşısında onların yanında olduklarını söyledi. Kampanyadan sadece Güney Marmara bölgesinin değil diğer şehirlerdeki serbest tüketicilerin de yararlanabileceğini ifade eden Aytac, "Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) bu yıl için serbest tüketici limitini 3 bin 600 kilovat olarak belirledi. Yuvam Güvende, yıllık 3 bin 600 kilovat elektrik tüketimi yani ayda yaklaşık 125 lira fatura ödeyen serbest tüketicilerimize yönelik bir kampanya başlattık. AIG Sigorta A.Ş. işbirliği ile hayata geçirdiğimiz kampanyada müşterilerimiz ambulanstan çilingire, tesisattan cam kırılmasına, elektrik ve su tesisatı problemleri gibi diğer hizmetlerden de yararlanma imkanı bulacaklar" diye konuştu.

Yuvam Güvende kapsamında müşterilerin bu hizmetlerden yararlanabilmesi için öncelikle sisteme üye olmaları gerektiğini belirten Aytaç, "Ardından sisteme üye olan her müşterimize özel kartlar hazırlıyoruz. Kampanyamız çerçevesinde müşterilerimizin evlerinde elektrik tesisatı ile ilgili bir problem olduğunda bunları yılda 3 kez olmak üzere yol ve işçilik masrafları da dahil sigorta dahilinde ücretsiz karşılayacağız. Abonelerimizin kazaen vefatı veya sakatlığı durumunda, 1 yıl boyunca aylık 500 liraya kadar elektrik faturaları ile müşterilerimizin su, doğalgaz ve telefon faturaları ücretsiz karşılanıyor. Tüm bu hizmetler için her bir olay için sigorta limitimiz 150 dolardır. 150 dolara kadar olan kısım Yuvam Güvende kampanyası ile karşılanır" dedi.

AIG Sigorta AŞ Bursa Bölge Müdürü Cüneyt Toptan ise CLK Uludağ Elektrik ile yaptıkları işbirliğinin bu alanda bir ilk olduğunu belirterek, CLK Uludağ Elektrik'in bu tüketici dostu ve inovatif çalışmasında partner olmaktan büyük memnuniyet duyduklarının altını çizdi. Yuvam Güvende kampanyasıyla vatandaşların günlük hayatta karşılaştıkları sorunlara çözüm üretecek olmalarından mutluluk duyduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Yuvam Güvende kampanyasının protokolleri CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac ile AIG Sigorta AIG Sigorta AŞ Bursa Bölge Müdürü Cüneyt Toptan tarafından imzalandı.

Clk Uludağ Elektrik İle Yuvanız Güvende

Clk Uludağ Elektrik İle Yuvanız Güvende

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim