• BIST 9693.46
  • Altın 2506.054
  • Dolar 32.5782
  • Euro 34.7401
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Clk Edremit Bölge Yönetmenliği Hizmete Açıldı

Clk Edremit Bölge Yönetmenliği Hizmete Açıldı
CLK Uludağ Elektrik, Edremit Bölge Yönetmenliği Müşteri İşlem Merkezi (MİM) açılışını gerçekleştirdi.

CLK Uludağ Elektrik, Edremit Bölge Yönetmenliği Müşteri İşlem Merkezi (MİM) açılışını gerçekleştirdi. MİM'de tahsilat başta olmak üzere abonelik, indirimli elektrik ve avantajlı tarifeler gibi birçok işlem yapılabiliyor.

CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış AŞ, Müşteri İşlem Merkezlerine (MİM) bir yenisini daha ekledi. MİM açılışına Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Belediye Başkanı Kamil Saka, CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Ali Erman Aytac, UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, CLK Uludağ Elektrik Edremit Bölge Yönetmeni Mustafa Karaman, CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış ve Pazarlama Direktörü Alp Arı, İnsan Kaynakları Müdürü Hamza Ekin, Müşteri İlişkileri Direktörü Gökhan Ubuz, Alacak Yönetimi ve Faturalandırma Direktörü Serhat Karakoç, CLK Uludağ Kurumsal İletişim Uzmanı Bahar Erkan, Balıkesir Bölge Yönetmeni Vahide Yakut ile çok sayıda davetli katıldı.

CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Ali Erman Aytac, müşteri memnuniyetini önemsediklerini belirterek, MİM'lerle müşterilere daha kısa işlem süreleri ile bekleme sürelerini ortadan kaldırarak hızlı bir şekilde hizmet etmeyi amaçladıklarını belirtti. Erman Aytac; Sayıları 70'i aşan daha konforlu ve ferah mekanlarla hizmet kalitesini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Edremit Bölge Yönetmenliği Edremit'in yanı sıra Ayvalık, Burhaniye, Akçay, Havran, Gömeç, Altınova, Altınoluk ve Küçükkuyu'da da MİM'leriyle hizmet veriyor. Yaklaşık 300 bin abone ile 40 ilden daha fazla bir büyüklüğe sahip olan bölgede yeni işlem merkezi ile CLK Uludağ Elektrik müşterilerine daha iyi hizmet vermeyi amaçlanıyor. Genel Müdür Aytac, MİM'ler aracılığıyla bölge halkının; EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun belirlediği serbest tüketici limiti olan yıllık 3600 kWh ve üzerinde elektrik tüketen serbest tüketiciler için; CLK Uludağ Elektrik tarafından uygulanan "Yuvam Güvende" kampanyasından ve indirimli elektrik avantajlı tarifelerinden (mesken, esnaf ve sanayi) yararlanabileceklerini ifade etti. Aytac; müşterilerin, Müşteri işlem Merkezi'nden yapılabilecek tüm işlemlerin CLK Uludağ Elektrik resmi web sayfası https://online.clkuludag.com.tr/ adresinden de yapılabileceğini sözlerine ekledi.

Clk Edremit Bölge Yönetmenliği Hizmete Açıldı

Clk Edremit Bölge Yönetmenliği Hizmete Açıldı

Clk Edremit Bölge Yönetmenliği Hizmete Açıldı

Clk Edremit Bölge Yönetmenliği Hizmete Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim