• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Cizre'deki Yangının Detayları! 9 PKK'lı Öldürüldü, Teröristler Binayı Ateşe Verdi

Cizre'deki Yangının Detayları! 9 PKK'lı Öldürüldü, Teröristler Binayı Ateşe Verdi
Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristlerin roketatar attıkları hücreevine düzenlenen operasyonda 9 PKK'lı öldürüldü. Teröristler kaçarken binayı ateşe verdi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda 9 terörist etkisiz hale getirildi.

OPERASYON SÜRÜYOR

Cizre'de terör örgütü PKK mensuplarınca kazılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması ve tuzaklanan el yapımı patlayıcıların imha edilmesi amacıyla güvenlik güçlerince başlatılan "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci Operasyonu" sürüyor.

HÜCREEVİNE BASKIN

Cudi Mahallesi'nde teröristlerin "hücreevi" olarak kullanıldığı değerlendirilen binaya dün düzenlenen ve örgüt mensuplarının saldırısı sonucu bir polis memurunun şehit olduğu operasyonun ardından sıcak temas sağlandı.

9 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Çevredeki bazı binalardan güvenlik güçlerine silah ve roketatarlarla saldırıda bulunulması üzerine çıkan çatışmada, bir polis memuru yaralandı, 9 terörist etkisiz hale getirildi.

TERÖRİSTLER BİNAYI ATEŞE VERİP KAÇTI

Güvenlik güçleriyle çatışmaya giren bazı teröristlerin de Cudi Mahallesi'nde "hücreevi" olarak kullanıldığı değerlendirilen bir binayı ateşe vererek kaçtığı belirlendi.

Binadaki yangına müdahale için bölgeye yönlendirilen itfaiye ekiplerinin, teröristlerin açtığı ateş nedeniyle yangına müdahale edemediği öğrenildi.

Bölgede operasyon devam ediyor.

23 NUMARA İÇİN AMBULANSLARIN BEKLEYİŞİ SÜRÜYOR

Bu arada, Bostancı Sokağı'nda bir evin bodrum katında bulunduğu iddia edilen yaralıların tahliyesi amacıyla bölgeye sevk edilen Sağlık Bakanlığına ait ambulansların da bekleyişi sürüyor.

İHA: YANGIN ÇIKTI, 9 KİŞİ ÖLDÜ

Sabah saatlerinde İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) geçtiği haberde Cudi Mahallesi'nde bir binada çıkan yangında 9 kişinin öldüğü, 25 kişinin de yaralandığı belirtiliyordu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim