• BIST 8718.11
  • Altın 2241.171
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.1719
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Cizre Konak Mahallesi’ndeki 3 park halkın hizmetine girdi

Cizre Konak Mahallesi’ndeki 3 park halkın hizmetine girdi
Şırnak'ın Cizre İlçe Belediye Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Konak Mahallesi'nde yapılan üç modern park halkın hizmetine girerken,...

Şırnak'ın Cizre İlçe Belediye Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Konak Mahallesi'nde yapılan üç modern park halkın hizmetine girerken, Şırnak Yolu ve belediye önüne de çiçekler ekildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Cizre Kaymakamı Ahmet Adanur'un Belediye Başkan Vekili olarak görev yaptığı Cizre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Konak Mahallesi'ndeki üç modern parkı halkın hizmetine açtı. Cizre Belediye Başkanı ve Kaymakam Ahmet Adanur'un talimatları üzerine geliştirilen projeler çerçevesinde Konak Mahallesi'nde 3 adet park yapım işi tamamlandı. Konak Mahallesi'nde yapılan parklar sayesinde çocuklar için oyun alanları oluşurken, çocuklarını oyun için parka getiren vatandaşların da gezip dolaşabilecekleri, dinlenebilecekleri ve temiz hava soluyacakları alanlar oluştu. Konak Mahallesi'nin farklı bölgelerinde yapılan 3 adet farklı parkla Konak Mahallesi'nin çehresi değişti.

Mahalle sakinleri hizmetlerden memnun

Mahallede daha önce park olmadığı için çocukların çamurda ilkel koşullarda oyun oynayarak zaman geçirdiklerini ifade eden mahalle sakini Hüseyin Eset, "Belediyeye kayyumun gelmesi ile birlikte mahallemizde de büyük bir değişiklik oldu. Önce alt yapı sonra da çocuklarımız için parklar yapıldı. Bu hizmetlerde bizleri çok memnun etti" dedi.

Mahallede park ve oyun parkları olmadığı için ilçe merkezindeki parklara gitmek zorunda kaldıklarını belirten Osman Serhat ise, "Mahallemize yapılan parklar sayesinde yaz aylarını eve kapanmakla geçirmeyeceğiz. Artık çocuklarımız toz toprak içinde değil, modern parkta oyun oynayacak" diye konuştu.

Öte yandan yeşil bir çevre için çalışmalarını sürdürmeye devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Şırnak Yolu Cizre girişinde yolun her iki tarafına çeşitli renklerde çiçekler ekerek kente farklı bir renk katarken, belediye personelleri de belediye hizmet binası önüne çiçekler ekerek binanın girişine güzel bir görünüm kazandırdı.

Cizre Konak Mahallesi’ndeki 3 park halkın hizmetine girdi

Cizre Konak Mahallesi’ndeki 3 park halkın hizmetine girdi

Cizre Konak Mahallesi’ndeki 3 park halkın hizmetine girdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim