• BIST 9672.32
  • Altın 2500.365
  • Dolar 32.5848
  • Euro 34.8412
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Çivril’de Üniversite Yolu Sıcak Asfalta Kavuşuyor

Çivril’de Üniversite Yolu Sıcak Asfalta Kavuşuyor
Denizli Büyükşehir Belediyesi ilçe yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını Çivril'de sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, son...

Denizli Büyükşehir Belediyesi ilçe yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını Çivril'de sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, son olarak Çivril Üniversite Yolu'nu sıcak asfaltla buluşturuyor.

Kent genelinde gerçekleştirdiği yatırımlarla Türkiye'ye örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl ilçelerde yaptığı ikinci kat asfalt çalışması ile yol hizmetlerinde büyük aşama kaydetti. Bu yıl da kent merkezi ve bir çok ilçede şantiye kuran Denizli Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç olan yollarda gece-gündüz hizmet vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri son olarak Çivril Üniversite Yolu'nda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirmeye başladı. Yaklaşık 4 bin ton sıcak asfaltın kullanılacağı yolun tamamlanmasının ardından bölge farklı bir görünüm kazanacak.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bugüne kadar ilçelere bağlı mahallelerde gerçekleştirdikleri ikinci kat asfalt çalışması ile ulaşım ihtiyacı konusunda büyük aşama kaydettiklerini ifade etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Denizli merkezde olduğu gibi ilçelerde de sıcak asfalt çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Başkan Zolan, "Bizim tek derdimiz var hizmet etmek. Vatandaşlarımızın derdine derman olup, onların isteklerini en kısa sürede yerine getirmek" diye konuştu. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bugüne kadar geldiğimiz mesafeye baktığımızda bir çok yere dokunduk. Çözülemez denilen bir çok derdi çözdük. Derman olduk, çaresizliğe çare olmak için gayret gösterdik. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Denizli kazanmaya devam edecek."

Çivril’de Üniversite Yolu Sıcak Asfalta Kavuşuyor

Çivril’de Üniversite Yolu Sıcak Asfalta Kavuşuyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim