• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Civelek: Kimse kooperatifi kullanmaya kalkmasın

Civelek: Kimse kooperatifi kullanmaya kalkmasın
Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Ereğli Platformu sözcüsü...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Ereğli Platformu sözcüsü Niyazi Özcan'ın yeni kurulan kamyoncular kooperatifi ile ilgili "Kamyoncunun gazını alıyorlar" açıklamasına karşılık cevap verdi.

Civelek yaptığı yazılı açıklamasında "Zonguldak Valimiz Ali Kaban, Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Yaşar Tetiker ve biz Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ile Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pandır'ın da destekleriyle Ereğlili kamyoncuların mağduriyetinin giderilmesi amacıyla Karayolu Yük taşıma kanununa göre kooperatif kurulması kararlaştırıldı. Kooperatif kurma valimiz Ali Kaban, Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Yaşar Tetiker ve ben oda başkanı Cevdet Civelek tarafından kamyoncu esnafımızla görüşüp onların güvenini alarak çalışmalara başladık. Bugün itibari ile üye sayımız 241'e ulaştı. Bu birlik ve beraberliği sağlamak adına yoğun çaba ve mesai harcadık. Kooperatifimizle ilgili olarak ortaya atılan söylemlerin hepsi gerçek dışıdır. Amacımız Ereğli kamyon esnafını ayağa kaldırmak, birilerinin ikili ilişkilerine ya da oynamak istedikleri oyuna alet etmek değildir. Valimiz tarafından bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getirerek çıkmış olduğumuz bu yolda başarılı olacağımıza inanıyoruz. Yeni kurulan kooperatifimizi kimse kendi oyununa alet etmeye çalışmasın. Kurulan Kooperatif Kdz.Ereğli de ilk değildir ve şimdiye kadar kurulan tüm kooperatifler belirli bir hukuk ve yönetmelik kuralları içerisinde kurulmuştur. Bundan dolayıdır ki yönetmelik gereği nakliyeci firmaları bu kuruluşa dahil edemedik, fakat nakliyeci ve kamyoncu esnafı birbirini tamamlayan bütünün parçalarıdır. Ereğli de valilik, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası ve Ereğli Şoförler Odası desteği ile kurulan S.S.Erbirlik Karayolu Yük Taşıma Kooperatifini kimse karalamaya kalkmasın, kimse kimsenin ekmeği ile oynamasın, herkes kendi işine baksın." dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim