• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Çırçır Deresi Madde Bağımlıların Yuvası Haline Geldi

Çırçır Deresi Madde Bağımlıların Yuvası Haline Geldi
Adıyaman'da, Ali Taşı mahallesinde bulunan Çırçır Deresi madde bağımlısı şahısların yuvası haline geldi.

Adıyaman'da, Ali Taşı mahallesinde bulunan Çırçır Deresi madde bağımlısı şahısların yuvası haline geldi.

Ali Taşı Mahallesinde yer alan Çırçır Deresi içerisine gelen kimliği belirsiz şahıslar uyuşturucu madde kullanmaya devam ediyor. Madde bağımlı şahısların yuvası haline gelen Çırçır Deresi içerisinde bali poşetleri, alkol şişeleri, çakmaz gazı tüplerinden adeta geçilmezken mahalle sakinleri ise madde bağımlıları yüzünden her zaman korku içerisinde yaşadıklarını söyledi. Yaşanan olaylara rağmen Çırçır Deresi madde bağımlısı şahıslar tarafından kullanılmaya devam ettiğini belirten mahalle sakinleri durumdan oldukça rahatsız olduklarını ve korku içerisinde evlerine gidip geldiklerini kaydederek, yetkililerden yardım talep ettiklerini ifade etti.

Bu tür olayların artık yaşanmamasını istediklerini söyleyen mahalle sakinleri, " Bu yaşanan bunca olaylar sonrasında bizler bu dere yakınlarında ikamet etmekten korkar hale geldik. 2014-2015 yıllarında buralarda bir çok olay yaşandı. Umut ediyoruz ki, bu olaylardan sonra başka olaylarda yaşanmaz. Gece saatlerinde evlerimize gidip geldiğimiz zamanlar korku içerisinde yolu kullanmak zorunda kalıyoruz. Bizler bu tür olayların yaşanmaması için yetkililerden konunun çözümüyle ilgili yardımlar ve çalışmalar bekliyoruz. İhbarlar üzerine kısa sürede polis ekipleri geliyor ama dere yatağı büyük ve karanlık olduğu için ihbar edilen şahıslar dere yatağının farklı noktalarından çıkıp kaçarak polislerden kutuluyorlar. O yüzden bizler konuyla ilgili çözüm istiyoruz" şeklinde koştular.

Madde bağımlıları tarafından sürekli kullanılan Çırçır Deresi içerisinde 18 Ağustos 2013 tarihinde uyuşturucu ticari yapan 4 şahıs yakalanmış, 21 Mart 2014 tarihinde defalarca bıçaklanarak ağır yaralanmış bir erkek şahıs bulunarak hastaneye kaldırılmış, 22 Mart 2014 tarihinde çok sayıda silah sesleri, 14 Nisan 2014 tarihinde 6 yaşındaki çocuğun zorla dereye götürülmesi gibi ihbarlar yapılmış ve ihbarlar neticesinde polis ekipleri incelemeler yapmıştı. Aynı zamanda dere içerisinde 23 Şubat 2015 tarihinde yeni doğmuş bir bebek cesedi, 20 Eylül 2015 tarihinde de defalarca bıçaklanarak ağır yaralanan 2 erkek şahıs bulunmuştu.

Çırçır Deresi Madde Bağımlıların Yuvası Haline Geldi

Çırçır Deresi Madde Bağımlıların Yuvası Haline Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim