• BIST 8718.11
  • Altın 2241.171
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.1719
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Çinli Heyetten Devrek TSO’ya Ziyaret

Çinli Heyetten Devrek TSO’ya Ziyaret
Çinli iş adamları çeşitli iş dallarında bilgi alışverişinde bulunmak üzere Devrek Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret etti.

Çinli iş adamları çeşitli iş dallarında bilgi alışverişinde bulunmak üzere Devrek Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret etti.

Huang Zhenfang, Zhu Chengjiang ve Chen Jianfeng adlı Çinli iş adamları tarafından çeşitli iş dallarında bilgi alışverişinde bulunmak üzere Devrek'e geldi. Devrek TSO'ya gerçekleştirilen ziyaretle ilgili bilgi veren TSO Başkanı Ertan Civak, "Huang bey ile yaklaşık 8 yıllık geçmişe dayalı bir dostluğumuz var. Kendisi ile yıllardan bu yana makine ve ekipman alışverişi yapmaktayız. Kendisi Devrek TSO'ya bağlı üyelerimizi Çin'e davet ettiler. Çin'e gelecek olan Devrekli iş adamlarımıza yapılacak iş bağlantılarında her konuda yardımcı olacaklarını, aynı zamanda da her iki bölgenin de hem sosyal hem de kültürel alanlarda bilgi alışverişinde bulunmak istediklerini belirttiler. Aynı zamanda da kendisi de sanayici olan Huang bey ilçemizde yatırım yapmak için incelemelerde de bulundu ve burada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ilçemizle sürekli irtibatta olmayı hedeflediklerini ifade ettiler" dedi.

Düzenlenen ziyaretle ilgili konuşan Çinli iş adamı Huang Zhenfang ise, "Civak ile uzun süredir sıkı bir dostluğumuz var. Öncelikle nazik davetlerinden dolayı arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Burada ki ziyaretlerimiz iş alanlarında bilgi alışverişinde bulunmak ve bölgedeki iş adamlarıyla ikili ilişkileri güçlendirmek için gerçekleştirilmiş bir ziyarettir. Bundan sonra ki ziyaretlerimizin ağırlığı her iki bölgenin sanayi odaları ile kardeş oda olarak daha geniş çaplı olarak fikir ve bilgi alışverişinde bulunmak ve hatta belediyelerimiz ile iş birliği sağlayarak bu ilişkileri daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

TSO Başkanı Ertan Civak tarafından Huang'a ilçenin sembolü olan Devrek Bastonu ve TSO tarafından hazırlatılan Devrek ve Gökçebey'de çeşitli iş kollarında faaliyet gösteren firmaların iş rehberi hediye edildi.

Çinli Heyetten Devrek TSO’ya Ziyaret

Çinli Heyetten Devrek TSO’ya Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim