• BIST 8977.96
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Çine ve İncirliova’da Başkan Akın ilgi ile karşılandı

Çine ve İncirliova’da Başkan Akın ilgi ile karşılandı
Aydın Büyükşehir Başkan adaylığını açıklayan Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, gerçekleştirdiği Çine ve İncirliova ziyaretlerinde ilgi ile...

Aydın Büyükşehir Başkan adaylığını açıklayan Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, gerçekleştirdiği Çine ve İncirliova ziyaretlerinde ilgi ile karşılandı.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığını açıklamasının ardından gerçekleştirdiği Çine ve İncirliova ilçelerindeki ziyaretlerinde büyük bir sevgi seli ile karşılandı.

Gerçekleştirdiği ziyaretler hakkında açıklamada bulunan Başkan Akın "İlçelerimize gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde gördüğümüz kadarıyla vatandaşlarımız mevcut yönetimden şikayetçi ve Büyükşehir Belediyesince hizmet gelmediğinden yakınıyor. Ben ve ekibim her ilçemize ayrı önem veriyor ve her ilçenin gelişimine katkı sağlayacak ayrı projeler hedefleyip planlamamızı yapıyoruz. Son günlerde gündeme getirdiğim "Su haktır ücretsiz olmalı" projesi, vatandaşlarımızca çok olumlu tepkiler alıyor. Büyükşehir Belediyesi ilçelerde suya zam yapacak 8-10 kat artıracak bir çalışma yapmadı ki. Şebekelere, abonelere yeni rezerve kuyuları yapmadı, arıtmadı, boruları değiştirmedi ki. Bunun yanında aileler içme suyu olarak damacana su tüketimine devam ediyor. Ayda toplam 150-200 lira su parası ödemek zorunda kalıyor. Ziyaretlerim esnasında su parasının yanı sıra iş yeri açma işletme ruhsat bedelleri, ticari minibüslerdeki, otobüslerdeki yıllık vize ücretleri dahil olmak üzere vatandaşlarımız bir çok konudan şikayetçiler. Büyükşehir Belediyesi, Belediye gelirlerini farklı yerden elde etmeli. Vizyon olmadığından dolayı para toplanacak yerleri düşünemiyor ve Aydın'lı hemşerilerimize zarar vererek tamamen insanların cebine yükleniyor. Yaşam standartlarını kısıtlıyor. Bunlara çözüm getireceğimizi her ziyaretimde dile getiriyorum. Güzel bir planlamayla Aydınımız ve ilçelerimiz en güzel yerlere gelecektir" dedi.

Çine de gerçekleştirdiği ziyaretlerde MHP Aydın İl yönetimi, Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ve yönetimi, Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kandemir ve yönetimi ve Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan eşlik ederken, İncirliova'da MHP Aydın İl yönetimi, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, MHP Kadın Kolları İl Başkanı Seval Bay ve yönetimi, İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Sağlam ve yönetimi, İncirliova Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Sultan Mehmet Yıldızdoğan ve Germencik Belediye Meclis Üyesi Osman Şanlı Başkan Akın'a eşlik etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim