• BIST 9433.25
  • Altın 2501.506
  • Dolar 32.5963
  • Euro 34.8063
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Çine Madranspor’un Ligde Tutunabilmesi Mucizelere Kaldı

Çine Madranspor’un Ligde Tutunabilmesi Mucizelere Kaldı
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta ligde kalma ümitlerini Dersim mağlubiyeti ile mucizelere bırakan Çine Madranspor'da büyük üzüntü yaşanıyor.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta ligde kalma ümitlerini Dersim mağlubiyeti ile mucizelere bırakan Çine Madranspor'da büyük üzüntü yaşanıyor.

Ligde kalmak için haftalardır mücadele veren Çine Madraspor'da Dersimspor karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü hakim. Matematiksel olarak hala daha şansı olan ancak işi mucizelere kalan sarı yeşilliler, kalan son dört maçında zor bir süreçten geçecek. Dersimspor karşılaşmasında hakem engeline takılan Çine Madranspor'da Teknik Direktör Armağan Turhan maçı değerlendirerek üzgün olduklarını kaydetti.

"YÜZDE YÜZ PENALTIMIZ VERİLMEDİ"

Var olup olmama maçından eli boş ayrıldıkları için üzgün olduklarını kaydeden Teknik Patron Turhan, "Oyuna çok iyi başladık ama ben göreve başladığımdan beri gol kaçırma hastalığımız bu maçta da devam etti. Bir futbol takımı her maçta en az 5-6 tane net gol pozisyonuna girip atamadığınızda zaten kaybetme mecburiyetindesiniz. Tabi şans faktörü de yanımızda değildi. Hakem de çok kötü bir yönetim gösterdi ve iki tane yüzde yüz penaltımızı vermedi. Küme düşmeme mücadelesi veren Antalya takımıyla bu hafta Manavgat'ta maçımızın olması ve bu kadar da önemli bir maça Antalya'dan hakem verilmesi gerçekten manidar" dedi.

"KADERİMİZLE OYNANDI"

Ligde tutunabilmenin artık bir mucize olduğunu dikkat çeken Turhan, "Gerçekten bir takımın kaderiyle oynandı. Gözlemcilerin ve bütün sporseverlerin gözü önünde yüzde yüz penaltımızı vermeyerek bu takımı yüzde 80-90 küme düşmesine sebep olunduğunu düşünüyorum. Tabi bunlar bir mazeret olarak görülebilir ama biz teknik kadro olarak göreve başladığımızda 3 puanı olan bu takımı buraya kadar getirdik. Tabi ki matematiksel olarak hala kümede kalma şansımız devam ediyor ama artık herşey mucizelere kaldı. Biz sonuna kadar maçlarımıza çıkacağız. Çine Madran formasını en iyi şekilde temsil edip sezonu kapatacağız. Çok üzgünüz" diye konuştu.

"HAKEMLERİN ALAYCI TAVIRLARI HERKESİ DEMORALİZE ETTİ"

Maç sonunda yaşanan gerginliğin sebebini hakem triosunun almış olduğu yanlış kararlara bağlayan Turhan, "Rakip takımın oyuncularıyla hiçbir şekilde temasımız olmadı. Futbolda her şey olabilir. Maç bittiği zaman hakemlerin alaycı tavırları, demoralize olan ve psikolojik anlamda kötü anlar yaşayan oyuncular, taraftarlar ve yöneticiler tarafından tepkiye neden oldu. Burada emniyet güçlerinin de futbolcularıma karşı göstermiş olduğu aşırı direnç ve kuvvet vardı. O da hiç hoş değildi. Maalesef üzücü olaylar yaşandı" diye konuştu.

Çine Madranspor’un Ligde Tutunabilmesi Mucizelere Kaldı

Çine Madranspor’un Ligde Tutunabilmesi Mucizelere Kaldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim