• BIST 9079.97
  • Altın 2309.701
  • Dolar 32.3391
  • Euro 35.0977
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Çine Madranspor’dan Erteleme Maçında Şaibe İddiası

Çine Madranspor’dan Erteleme Maçında Şaibe İddiası
3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Çine Madranspor, hafta sonunda oynayacağı Beylerbeyi maçının hazırlıklarına tüm hızıyla devam ederken Teknik Direktör...

3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Çine Madranspor, hafta sonunda oynayacağı Beylerbeyi maçının hazırlıklarına tüm hızıyla devam ederken Teknik Direktör Armağan Turhan, ligde oynanan Manavgat-Kastamonu erteleme maçı için "Burnumuza kötü kokular geldi. Maçın şaibeli olduğunu düşünüyorum" dedi.

Ligde kalmak için ikinci yarıda büyük adımlar atan Çine Madranspor'un Teknik Direktörü Armağan Turhan, takımının durumunun iyi olduğunu ifade etti. Beylerbeyi maçına odaklanan sarı-yeşilliler bütün hesaplarını galibiyet üzerine yaparak hazırlıklarını sürdürüyor. Grup'ta oynanan son erteleme maçında Manavgatspor'un lider Kastamonuspor'u yenmesiyle dengelerin değiştiği grupta Çine Madranspor Teknik Patronu Armağan Turhan önemli açıklamalarda bulundu. Turhan maçta şaibe olduğunu iddia etti.

"ADALET SONUNDA TECELLİ EDECEK"

Hafta sonu Çine'de oynayacakları Beylerbeyi maçı hazırlıklarının iyi gittiğini ve takımına güvendiğini söyleyen Turhan, "Tüm hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Grubumuzda bizi yakından ilgilendiren Manavgat ve Kastamonu maçının sonucu bizi hayretler içinde bıraktı. Bütün spor kamuoyunun da şaşkınlıkla yorumladığı maçta Manavgat takımı diğer maçlarda gol atmakta zorlanırken erteleme maçında lider bir takıma dört gol birden attı. Ben bu maçların şaibeli olduğunu düşünüyorum. Manavgat ve Kastamonu takımlarının güçlerinin ne derece olduğunu biliyoruz. Bütün bu negatif olaylara rağmen biz mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Adalet sonunda tecelli edecektir. Bu maçla ilgili iyi şeyler duymadık ve çok kötü kokular geldi. Manavgat'ın siyasi gücünü ortaya koyarak bu hafta oynayacağı Çanakkale Dardanel maçıyla ilgili olara da bir takım duyumlarımız var. Bu durum bizi son derece rahatsız ediyor" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim