• BIST 9079.97
  • Altın 2321.592
  • Dolar 32.3302
  • Euro 34.9641
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Çine Madranspor Kaçan 2 Puana Üzüldü

Çine Madranspor Kaçan 2 Puana Üzüldü
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta ligde kalma yolunda aldığı puanlarla alt sıralardan kurtulma yolunda son haftalar için umutlarını güçlendiren Çine Madranspor'da...

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta ligde kalma yolunda aldığı puanlarla alt sıralardan kurtulma yolunda son haftalar için umutlarını güçlendiren Çine Madranspor'da kaçan iki puanın üzüntüsü yaşanıyor.

Zorlu Darıca deplasmanından altın değerinden bir puan alarak dönen Çine Madranspor'da moraller yerinde. Son haftalardaki oynadığı iyi futbolla üst sıralardaki rakiplerinden puan ve puanlar alan sarı yeşilliler kümede kalma yolunda puan farkını dörde kadar indirdi. Gelecek haftalar için alt sıralardan kurtulma yolunda yoluna emin adımlarla ilerleyen Çine Madranspor'da yüzler gülerken sarı yeşilli camia kalan maçlar için iyice kenetlendi. Darıca maçı ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Çine Madranspor Teknik Direktörü Armağan Turhan, her şeyin yolunda gittiğini kaydetti.

"KAÇAN İKİ PUANA ÜZÜLDÜK"

Ligin güçlü ekiplerinden olan ve play-off hedefleyen bir takımdan puan aldıkları için mutlu olduklarının altını çizen Turhan, "13 maçtır kaybetmeyen ve sahasında da 8 maçtır kazanan bir rakibe karşı mücadele ettik. Benim oyuncularım özellikle ikinci devre bu ligin kaliteli takımlarından olduğunu gösterdiler. Takım olarak Darıca Gençler Birliği'nden aldığımız bir puan sevindirici olarak nitelendirilse de biz maçtan sonra kaybettiğimiz iki puana üzülerek maçtan ayrıldık. 90 dakikalık zaman zarfında ilk 10 dakikalık bölümde iki tehlikeli pozisyonun ardından geri kalan üçte ikilik bölümde sahanın hakimi bizdik. Özellikle ikinci yarı yakaladığımız net pozisyonları gole çevirebilseydik galibiyetle ayrılacaktık. Oyuncularımın üzerindeki kaybetmeme arzusu ve rakibin de kuvvetli olması tabi ki oyuncularımızı psikolojik olarak etkilese de maçtan sonra üzülen taraf biz olduk" dedi.

"LİGİN MİHENK TAŞLARINDAN BİRİYİZ"

Cesur yürekli oyuncularının onurlu bir şekilde mücadelelerine devam ettiğini dikkat çeken Turhan, "Bu hafta da oynayacağımız Beylerbeyi maçını da kazanarak bir üst sıraya daha çıkacağımızı düşünüyorum. Beylerbeyi maçından sonra asıl rakiplerimizle maçlarımız başlayacak. Üst sıralardaki takımlardan almış olduğumuz puan ve puanlar spor kamuoyu tarafından hayretle karşılanmakta ama bizim için doğal olduğunu düşünüyorum. Çünkü gerçekten iyi futbol oynuyoruz. Oyuncularımı tekrar kutluyor ve bu iyi gidişatımızı Beylerbeyi maçında da devam ettirmek istiyoruz. Biz barajı da düşürdük ve üst sıralardaki play-off mücadelesinde etkili olduk. Ligin mihenk taşlarından biri olduğumuzu bir kez daha ispatladık" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim