• BIST 9079.97
  • Altın 2306.659
  • Dolar 32.3183
  • Euro 35.0385
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Çine Madran’a Ceza Yağdı

Çine Madran’a Ceza Yağdı
Ligin 34. haftasında kendi evinde oynadığı Dersimspor maçının sonunda çıkan olaylar nedeniyle Çine Madranspor'a ve kulüpteki birçok isme toplam 19 bin...

Ligin 34. haftasında kendi evinde oynadığı Dersimspor maçının sonunda çıkan olaylar nedeniyle Çine Madranspor'a ve kulüpteki birçok isme toplam 19 bin TL para cezası verildi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta ligde kalma kredilerini büyük ölçüde bitiren Çine Madranspor'a 34. hafta mücadelesinde sahasında oynadığı ve 1-2 kaybettiği Dersimspor maçında yaşananlar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) sarı yeşillilere kestiği fatura ağır oldu. Yüksel Yalova Stadı'nda oynanan ve gergin geçen maç sonunda saha içi karışmış ve Çine ekibinden yöneticiler, futbolcular, teknik heyet karşılaşmanın hakem triosuna şiddetli tepki vermişti. Yaklaşık 45 dakika soyunma odasına gidemeyen hakemler ortamı sakinleştiren çevik kuvvet ekipleri eşliğinde sahayı terk edebilmişti. Yaşananların maç raporlarına yansıması sonrasında Çine cephesinden birçok isme yüklü miktarda cezalar geldi.

TOPLAM 19 BİN TL CEZA GELDİ

PFDK tarafından açıklanan kararda bireysel cezalar ön plana çıkarken Çine Madranspor Kulübüne saha olayları nedeniyle 2 bin 500 TL ceza verildi. Ayrıca kulüp yöneticisi ve eski başkan Ali Örter'e "müsabaka hakemlerine yönelik hakaret ve tehdit" gerekçesiyle 11 bin 500 TL para cezası ve 100 gün hak mahrumiyeti ile aynı sebepten dolayı Madran'da kulüp görevlisi Haydar Yılmaz'a ise 21 gün hak mahrumiyeti cezası geldi. Öte yandan mücadele sonrasında oyun alnına girmek suretiyle yeşil alan ihlali yaptığı açıklanan kulüp yöneticisi Fuat Soydar ve Hüseyin Akgün'e d 2 bin 500'er TL para cezası kesildi.

KORAY'IN CEZASI DA BELLİ OLDU

Öte yandan 35. hafta karşılaşmasında deplasmanda Antalya ekibi Manavgatspor ile oynanan karşılaşmada Çine Madranspor kulübü sporcusu Refik Koray Kocademir de sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren bin 500 TL para cezası ile cezalandırıldı.

Çine Madran’a Ceza Yağdı

Çine Madran’a Ceza Yağdı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim