• BIST 9494.31
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Çine Madran Gölcük’e Odaklandı

Çine Madran Gölcük’e Odaklandı
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren Çine Madranspor, play-off hedefiyle yoluna devam eden Gölcükspor'la hafta sonu deplasmanda oynayacağı...

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren Çine Madranspor, play-off hedefiyle yoluna devam eden Gölcükspor'la hafta sonu deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Çine Madranspor ligin 28. haftasında Gölcükspor ile deplasmanda oynayacağı maça odaklandı. Hazırlıklarını sıkı bir şekilde devam eden sarı yeşillilerde sakatlıkları bulunan Mustafa Kara, Mesut Yılmaz'ın Gölcük maçında forma giymesi imkansızken Ramazan Aksoy'un ise oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacağı açıklandı. Gölcük deplasmanında puan ve puanlarla dönmek istediklerini altını çizen Teknik Direktör Armağan Turhan ise, "Yenemesek de yenilmeyeceğiz" dedi.

"HER MAÇ FİNAL NİTELİĞİNDE"

Bayburt defterini kapattıkları ve Gölcük maçı için yeni bir sayfa açtıklarını ifade eden Turhan, "Her maçımıza final niteliğinde hazırlanıyoruz. Bu hafta sadece rakiplerimizin puan kaybetmesine sevindik. Bu haftadan hiçbir kaybımız yok ve şu an önümüzde 10 maç var ve bu da 30 puan yapar. Takımım 30 puanı da alabilecek güçte. Şu an üst sıralarda bulunan ligin iddialı takımları ile oynuyoruz. Son maçlarımız rakiplerimiz ile olacak. Bu maçlardan alabileceğimiz puanları alıp son haftalara ne kadar çok kayıpsız girersek o kadar avantajlı oluruz. Son maçlarımız artık hem bizim hem de rakiplerimiz için final havası taşıyor. Deplasman veya iç saha diye ayrım yapmadan Gölcük maçına da aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Gölcük'e puan ve puanlar almak için gideceğiz. Amacımız üç puan ve yenemezsek de yenilmeyeceğiz" dedi.

"MAZARETLERİN ARKASINA SAKLANMAYACAĞIZ"

Diğer maçlarda olduğu gibi bu maç için de Gölcükspor'u iyi analiz ettikleri kaydeden Turhan, "Rakiplerimizi haftalar öncesinden analiz ediyor ve onun üzerinde bilimsel anlamda analizlerini yapıyoruz. Takım olarak iyi oynadığımızı düşünüyorum. Şans faktörü de yanımızda olduğu zaman iyi oynadığımızı düşünüyorum. Örneğin Bayburt maçında hakem yüzde yüzlük penaltımızı vermedi. Maçlarımızı yöneten hakemler ve spor camiası Çine Madran düştü gözüyle bakıyordu. Son haftalarda aldığımızı galibiyetle ile bu görüşü çürüttüğümüzü düşünüyorum. Hakemlerin maçları etkilediğini düşünüyor ve play-off iddiası olan takımlara toleranslı davrandıklarına inanıyorum. Ama bu tür mazaretlerin arkasına saklanmayacağız ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Çine Madran Gölcük’e Odaklandı

Çine Madran Gölcük’e Odaklandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim