• BIST 8733.74
  • Altın 2240.593
  • Dolar 32.3341
  • Euro 35.1122
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C

Cinayet zanlısı eğlence mekanında yakalandı

Cinayet zanlısı eğlence mekanında yakalandı
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bürosunda çalıştığı esnada uğradığı silahlı saldırıda ölen avukatın katili İstanbul'da bir eğlence mekanında yakalandı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bürosunda çalıştığı esnada uğradığı silahlı saldırıda ölen avukatın katili İstanbul'da bir eğlence mekanında yakalandı. Zanlının eğlence mekanında yakalanma anı polis kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

İzmit Fethiye Caddesi'ndeki bürosunda silahlı saldırı sonucu ölen avukat Mehmet Samim Geredeli'nin katil zanlısı Serhat Abdullah Sağ, İstanbul Kağıthane'de bir eğlence mekanında yakalandı. Eğlendiği esnada Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu dedektifleri ekiplerinin operasyonu neticesi yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının gözaltına alınma anı polis kamerası tarafından kaydedildi.

Kurulan özel ekip, bir hafta İstanbul'u didik didik aradı

Olayın ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi tarafından cinayetin çözülmesi için özel bir ekip kuruldu. Kurulan özel ekip İstanbul'a giderek bir hafta boyunca zanlının izini sürdü. Serhat Abdullah Sağ'ın Edirne'de bulunan cezaevi arkadaşı, Bolu Göynük'te bulunan akrabaları, sık sık irtibatta olduğu kişilerle tek tek görüşüldü. Polis ekipleri yaptıkları bir baskında, zanlının kendilerinden çok kısa bir süre önce kaçtığını buldukları elbiselerinden anladı. Bunun üzerine doğru iz üzerinde olduğunu tespit eden ekipler onlarca güvenlik kamerasını da saniye saniye izledi. Telefon kullanmayan zanlının son olarak bir eğlence mekanına gittiğini tespit eden ekipler, müşteri kılığında girdikleri mekanda zanlıyı kıs kıvrak yakaladı.

20 yıllık olay

İstanbul'da suç örgütü kurmak suçundan cezaevine giren ve yaklaşık 3 ay önce dışarıya çıkan Serhat Abdullah Sağ'ın olayı 20 yıl önceki bir dava yüzünden işlediğini söylediği öğrenildi. Avukat Mehmet Samim Geredeli'yi, 20 yıl önce baktığı bir davada kendilerini zarar uğratmakla suçlayan zanlının, olayı bu yüzden işlediğini itiraf ettiği ifade edildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan zanlı, adliyeye sevk edildi.

Cinayet zanlısı eğlence mekanında yakalandı

Cinayet zanlısı eğlence mekanında yakalandı

Cinayet zanlısı eğlence mekanında yakalandı

Cinayet zanlısı eğlence mekanında yakalandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim