• BIST 9693.46
  • Altın 2508.306
  • Dolar 32.5811
  • Euro 34.833
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Cinayet Zanlıları Atatürk Havalimanı’nda Yakalandı

Cinayet Zanlıları Atatürk Havalimanı’nda Yakalandı
Büyükçekmece'de bir kişiyi öldürdüğü iddia edilen 1 şüpheli aracıyla gözaltına alınırken 2 şüpheli de Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen operasyonla...

Büyükçekmece'de bir kişiyi öldürdüğü iddia edilen 1 şüpheli aracıyla gözaltına alınırken 2 şüpheli de Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen operasyonla yakalandı. Havaalanında yakalanan şüphelilerin Batum'a kaçacakları iddia edildi.

Dün akşam saatlerinde İmam Ö. isimli bir şahıs kar maskeli kişiler tarafından çapraz ateşe tutularak öldürülmüştü. Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri güvenlik kamerasını inceleyerek şüphelilerin cinayeti işledikten sonra kaçtıkları aracın plakasını tespit etti.

KAÇTIĞI ARAÇLA YAKALANDI

MOBESE kameraları ile takip edilen şüpheli araç kısa süre içinde polis ekipleri tarafından durduruldu. Aracı kullanan cinayet şüphelisi Mikail Ö. avukat olduğunu belirterek arama yapılmasına karşı koymak istese de, polis ekipler savcılıktan aldıkları talimat gereği arama yaptı. Polis ekipleri tarafında araçta yapılan aramada 4 adet kar maskesi ve 2 adet tabanca ele geçirilirken, şüpheli Mikail Ö. gözaltına alındı.

İKİ ŞÜPHELİ HAVAALANINDA GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri, cinayet sonrası kaçtıkları araçtan bir süre önce indiklerini tespit ettiği diğer 2 şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını genişleterek devam ettirdiği öğrenildi. Yapılan çalışmalarda polis ekipleri 2 şüphelinin Atatürk Havaalanı'nda kalkan uçakla Batum'a kaçacakları bilgisine ulaştı. Atatürk Havaalanı'nda giriş çıkışları kontrol altına alan ekipler, şüphelilerin uçağa geçiş yaptıklarını tespit etti. Polis ekiplerinin telsiz aracılığıyla durumu pilota anlatmasının üzerine, teknik arıza anonsu yapılarak uçağın bekletildiği öğrenildi. Bunun üzerine polis ekipleri, uçağa binerek cinayetle ilgisi olduğu iddia edilen avukat Murat Ö. ve psikolog Abdülkadir Ö.'yü gözaltına aldı.

Gözaltına alınarak emniyete getirilen 3 şüphelinin de kardeş olduğu ve öldürdükleri İmam Ö'nün amcaları olduğu ortaya çıktı. 3 katil zanlısının da cinayetle ilgili susma hakkını kullandıkları belirtilirken, cinayetin alacak verecek meselesi yüzünden işlendiği iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü devam ettiği belirtilirken, savcılıktan ek gözetim izni alındığı belirtildi.

Cinayet Zanlıları Atatürk Havalimanı’nda Yakalandı

Cinayet Zanlıları Atatürk Havalimanı’nda Yakalandı

Cinayet Zanlıları Atatürk Havalimanı’nda Yakalandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim