• BIST 9548.09
  • Altın 2491.946
  • Dolar 32.5005
  • Euro 34.5819
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

Çin Heyeti, Başkan Keleş’i Ziyaret Etti

Çin Heyeti, Başkan Keleş’i Ziyaret Etti
Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yu Hongyang ve Çinli iş adamlarının da bulunduğu heyet ile Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i makamında...

Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yu Hongyang ve Çinli iş adamlarının da bulunduğu heyet ile Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i makamında ziyaret etti.

Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yu Hongyang beraberindeki bir grup iş adamıyla birlikte Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i ziyaret etti. Düzce'nin sanayi alanındaki gelişimi ve yatırımcıların gösterdiği ilgi nedeniyle yükselen bir değer olması ile ilgili konuşulan ziyarette Büyükelçi Hongyang, Başkan Keleş ile yatırımcıların tercihleri hakkında fikir alış verişinde bulundu.

İş adamlarının da ilgi ile takip ettiği Düzce'nin gelişimine ilişkin yapılan konuşmalarda Başkan Keleş heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İlimizin kalkınması ve gelişmesi bakımından sanayi yatırımlarını dikkatle takip ediyor ve şehrimizde kurulmaları istihdam yaratmaları için çaba sarf ediyoruz. Bu çerçevede sizlerle de konuyla ilgili görüşerek fikir alış verişinde bulunma şansımız olduğu için büyük memnuniyet duydum. İlimizin tercih sıralamasında en üst sıralarda yer almasının asıl sebebi büyük şehirlere yakın olması ve Anadolu'ya açılan bir kapı vazifesi görmesidir. Bu nedenle gerek yerli gerekse yabancı yatırımcıların ilgisini çekmektedir. Bu durum bizleri çok memnun ediyor, çünkü bir girişimcinin burada yatırım yapması her şeyden önce vatandaşlarımıza istihdam yapar, dolayısıyla Düzce'ye kazandırır" dedi.

Büyükelçi Hongyang da Düzce'ye gelmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, "Yerli ve yabancı yatırımcıların Düzce'yi tercih etmesi çok doğal gerek coğrafi yapısı gerek insan gücü ve ham madde potansiyeli bakımından öne çıkan bir şehir. Ben de yatırımcı arkadaşlarımın bu şehri daha yakından tanımak adına görmelerini arzu ettim. Sizlere de bu güzel karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Mehmet Keleş, Büyükelçi Hongyang'a Türk el sanatlarını yansıtan bir vazo hediye etti.

Çin Heyeti, Başkan Keleş’i Ziyaret Etti

Çin Heyeti, Başkan Keleş’i Ziyaret Etti

Çin Heyeti, Başkan Keleş’i Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim