MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3373
EURO
34.9482
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cimbom'un hedefi onlar!

Galatasaray transferi erken açıyor. Denayer'in kiralık sözleşmesini en az 1 yıl daha uzatmak isteyen, Grosskreutz'a da ocakta lisans çıkartacak Cimbom, hem eski hem de yeni gözdeleri için de çalışıyor.
08.10.2015 09:13
Geçtiğimiz transfer dönemini suskun geçiren Galatasaray, gözünü şimdiden devre arasına dikti.

Formuyla kısa sürede geçer not alan Denayer’in sözleşmesini uzatıp, mukavele krizine takılan Grosskreutz’a da Ocak’ta lisans çıkartabilecek olan Aslan, eski ve yeni gözdeleri için de şimdiden çalışmaya başladı. Futbol direktörü Cenk Ergün’ün kurduğu ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile dirsek temasında çalışan ekip, raporunu ilk yarı bitmeden sunacak.

Campbell'ın sözleşmesi bitiyor

23 yaşındaki Joel Campbell’in Arsenal ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. İngilizler, bu son satış fırsatını kaçırmak istemiyor. Cim Bom, sezon başında da istediği genç sağ açık için şu an en şanslı talip durumunda. Galatasaray lig bitmeden hem Arsenal hem de başarılı futbolcuyla temas kuracak, uygun bir bonservisle işi bitirmeye çalışacak.

Chahechouhe 3.5 milyon Euro’ya serbest

Ligin eski gol kralı Aatif’in sözleşmesinde 3.5 milyon Euro’ya (12 milyon TL) serbest kalma maddesi var. Galatasaray bu rakamın bir bölümüne ek olarak takas ile Yiğidolar’ın kapısını çalacak. Faslı yıldız sıcak bakıyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0