• BIST 9057.99
  • Altın 2291.7
  • Dolar 32.3134
  • Euro 35.1036
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Cimbom ve Paşa yenişemedi

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki Kasımpaşa-Galatasaray müsabakası 1-1 eşitlikle sonuçlandı ve her iki takımın da lider Fenerbahçe ile aradaki puan farkını azaltma çabaları sonuç vermedi.

 İlk yarıda Galatasaray'a büyük üstünlük kuran ve rakip kalede birçok gol fırsatı yakalayan Kasımpaşa, tek golünü 11. dakikada Malki ile buldu. Galatasaray ise kaleyi bulan şutunun olmadığı ilk yarının ardından yapılan oyuncu değişiklikleriyle, dengeyi sağladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin ikinci yarıda Umut Bulut ve Emre Çolak'ı oyuna sokmasıyla canlanan sarı-kırmızılılar, Burak Yılmaz'ın 60. dakikadaki golüyle skoru eşitledi.

Her iki takımın da birçok net gol pozisyonundan yararlanamadığı ikinci yarının ardından, müsabaka 1-1'lik skorla tamamlandı.

Beraberlik iki takıma da yaramadı

Ligde ikinci sırada bulunan Kasımpaşa ile dördüncü sırada yer alan Galatasaray'ın yenişememesi, zirve yarışında iki takımın da çabalarını boşa çıkardı.

Lider Fenerbahçe'nin derbi maçta Beşiktaş'la berabere kalmasının ardından Kasımpaşa'nın puan farkını 4'e, Galatasaray'ın ise 7'ye düşürme fırsatı doğmasına karşın, maçın sonucu bu planları boşa çıkardı.

Kasımpaşa, 32 puanlı Fenerbahçe'nin ardından 26 puanla ikinci sırada, Galatasaray ise 23 puanla dördüncü sıradaki yerini korudu.

Kasımpaşa'nın yenilmezlik serisi, 7 maça çıktı

Kasımpaşa, Galatasaray karşılaşmasını berabere tamamlayarak, yenilmezlik serisini 7 maça taşıdı.

Ligdeki son yenilgisini 6. haftada kendi seyircisi önünde Eskişehirspor'a karşı 2-0'lık skorla alan Kasımpaşa, daha sonra çıktığı 5 maçı kazanarak önemli bir çıkış yakalarken, geride kalan haftada Bursaspor ile deplasmanda, bu hafta da evinde Galatasaray'la 1-1 berabere kalsa da yenilmezliğini devam ettirdi.

Eray'ın hatalı pası korkuttu

Maçın henüz 5. dakikasında kaleci Eray İşcan'ın hatalı pası, Galatasaray kalesinde tehlikeye neden oldu.

Chedjou'nun geri pasında Eray, kötü bir vuruşla topu ceza sahası önünde Scarione'nin önüne düşürdü. Bu oyuncunun pasında Sanharib Malki ofsaytta kalınca, Galatasaray kalesindeki bu önemli tehlike son buldu.

Melo, önce Donk, sonra da Sabri'yle tartıştı

İlk yarıda Kasımpaşalı Donk ile ağız dalaşına giren Felipe Melo, daha sonra takım arkadaşı Sabri'yle de tartıştı.

Donk ile bir süre münakaşa eden Melo, kendisini sakinleştirmeye ve o bölgeden uzaklaştırmaya çalışan Sabri'ye de tepki gösterdi. Daha sonra Eboue'nin de araya girmesiyle Brezilyalı futbolcu sakinleşti.

Kasımpaşa tribününde kavga

Mücadelenin ilk yarısında, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nın Taksim tarafında bulunan kale arkası tribününde Kasımpaşalı taraftarlar arasında kavga çıktı.

Kavganın bir süre devam etmesi ve özel güvenlik görevlilerinin yetersiz kalması üzerine tribüne giren emniyet güçleri, bazı taraftarları stat dışına çıkararak ortamı sakinleştirdi.

Bruma ikinci yarıya çıkarılmadı

Müsabakanın ilk yarısında kötü bir oyun çıkaran Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, ikinci yarıya başlarken Bruma'yı oyundan aldı.

İlk yarıda beklentilerin altında bir futbol ortaya koyan Portekizli genç oyuncu, takımdaki yerini ikinci yarıda Umut Bulut'a bırakmak zorunda kaldı.

Sabri'nin auta giden ortası alkışlandı

İkinci yarıda Sabri Sarıoğlu'nun sağ kanattan yaptığı ve auta giden ortası sonrası Kasımpaşa tribünlerinden alkışlar yükseldi.

Sabri'nin topu auta göndermesinin ardından tüm tribünler alkış tutarken, Sabri lehine de tezahürat yapıldı.

Galatasaraylı futbolcular, bu pozisyon sonrası takım arkadaşlarına moral vermeye çalıştılar.

Sarı-kırmızılı futbolcular, sahanın zemini nedeniyle ayakta durmakta zorlandı. Galatasaray'da özellikle Umut, sağdan yapılan ortada müsait durumda pozisyon aldığı sırada kayarak düştü ve topa istediği gibi vuramadı.

www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim