• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Çikolatalı bisküvili karne dağıtım töreni

Çikolatalı bisküvili karne dağıtım töreni
Diyarbakır'da 2017-2018 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle bütün okullarda karne heyecanı yaşanırken, Kayapınar ilçesi Fırat...

Diyarbakır'da 2017-2018 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle bütün okullarda karne heyecanı yaşanırken, Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi'nde bulunan Akşemsettin İlkokulu 2/A sınıfında karneler, bir veli tarafından evde yapılan çikolatalı bisküvilerle birlikte öğrencilere dağıtıldı.

Diyarbakır'ın Kayapanır ilçesinde bulunan Akşemsettin İlkokulu 2/A sınıfı öğrencileri karneleriyle birlikte aldıkları hediye karşısında sevinçlerini gizleyemedi. Sınıf öğretmeni Nesip Yıldırım, karne dağıtım töreni öncesinde velilere kısa bilgilendirmelerde bulundu. Öğrencilerin yarı yıl tatillerini iyi değerlendirmesi gerektiğini belirten Yıldırım, çocuklara bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

Veli olan okul öncesi öğretmeninden karne sürprizi

Akşemsettin İlkokulu 2/A sınıfında öğrencisi olan ve aynı zamanda başka bir anaokulunda öğretmenlik yapan okul öncesi öğretmeni Nursel Gündüzalp Gülsever isimli veli, öğrencilere karne sürprizi hazırladı. Çocuğunun sınıf arkadaşları için evinde özenle hazırlık yapan Nursel Gündüzalp Gülsever, 42 çocuk için çikolatalı bisküvileri sınıf öğretmeni Nesip Yıldırım ile birlikte öğrencilere dağıttı.

Sürpriz hediyelerde "15 gün reklam arası" yazısı dikkati çekti

Sınıf öğretmeni Nesip Yıldırım teker teker çocukların isimlerini okuyarak karnelerini vermek üzere tahtaya çağırırken, öğretmen ve aynı zamanda veli olan Nursel Gündüzalp Gülsever ise evde özenle hazırladığı sürprizi karnesini almaya gelen çocuklara verdi. Karneleriyle birlikte verilen hediyelerde yazılı olan "15 gün reklam arası" yazısı dikkatleri çekti. Karneleriyle birlikte hediyelerini alan öğrenciler sevinçlerini birlikte geldikleri velilere sarılarak gösterirken, sınıf öğretmeni Nesip Yıldırım ve sürpriz hediye hazırlayan Nursel Gündüzalp Gülsever'e teşekkür etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim