• BIST 9121.68
  • Altın 2324.222
  • Dolar 32.3597
  • Euro 34.9217
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Cihat Yılmaz 5. Kez Başkan Seçildi

Cihat Yılmaz 5. Kez Başkan Seçildi
Samsun Balkan Türkleri Derneği 14. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Cihat Yılmaz, 5. kez başkan seçildi.

Samsun Balkan Türkleri Derneği 14. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Cihat Yılmaz, 5. kez başkan seçildi.

1987 yılından kurulan Samsun Balkan Türkleri Derneği'nin 14. Olağan Genel Kurulu, Gazi Sahnesi'nde gerçekleşti. Bin 400 delegeden 527'sinin oy kullandığı genel kurulda tek aday mevcut Başkan Cihat Yılmaz, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

BAŞKAN TOGAR: "DERNEK YÖNETİCİLİĞİ FEDAKARLIK İSTEYEN BİR İŞTİR"

Genel kurulda konuşan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Sizlerle bir arada olmak benim adıma ayrı bir şereftir. Ben dernekçiliğin çok zor bir durum olduğunu bilen insanlardan bir tanesiyim. Dernek yöneticiliği fedakarlık isteyen bir iştir. Ben bu manada dernek başkanımızı ve dernek yöneticilerimizi tekrar bu özveriye ve cefaya talip oldukları için tebrik ediyorum. Bu genel kurulun herkese hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

HAYATİ TEKİN: "BİRBİRİMİZE DAHA FAZLA SAHİP ÇIKMA MECBURİYETİMİZ VAR"

Atatürk'e yapılan saldırıların önüne geçmek için Balkan Türklerinin birbirine kenetlenmesi gerektiğini ifade eden CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin, "Atatürk'ün şehri Samsun'da yaşıyoruz ve Atatürk'ün hemşerileri olarak buraya göç edip geldiğimizden dolayı 2 kere Atatürk'ün hemşerisiyiz. Atatürk'ün en fazla saldırıya uğradığı bu son zamanlarda birbirimize daha fazla sahip çıkma mecburiyetimiz vardır. Bu vesile ile bu genel kurulun herkese hayırlı uğrulu olmasını diliyorum" diye konuştu.

BAŞKAN YILMAZ: "YENİ DÖNEMİMİZ HERKES İÇİN HAYIRLI OLSUN"

Yeni dönemin herkes için hayıtlı olmasını dileyen Başkan Cihat Yılmaz ise, "Samsun'un en eski ve köklü derneklerinden birisiyiz. Kendi mülküne sahip sayılı dernekler arasındayız. 26 öğrenciye devamlı olarak burs veriyoruz. Senede 2 defa dergi çıkartıyoruz. Her yıl pilav günü etkinliği ve dayanışma geceleri düzenliyoruz. Unutulmaya yüz tutmuş halk oyunlarımızı gelecek nesillere aktarmak için halk oyunları kursları düzenliyoruz. Tekkeköy'deki tren istasyonunun yanında bulunan eski binaların restore edilerek mübadele müzesi olmasını istiyoruz. Sağ olsunlar Tekkeköy Belediye Başkanımız Hasan Togar Bey ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz Bey de bize destek çıkıyorlar. Yeni dönemimiz herkes için hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Cihat Yılmaz başkanlığındaki Samsun Balkan Türkleri Derneği Yönetim Kurulu Hayati Tuncel, Emine Sehmen, Serkan Korkmaz, Engin Layoğlu, Adem Tuğral, Resul Özşahin, Esra Aydoğdu, İbrahim Özdemir, Ali Aydın ve Uğur Tüzen'den oluşuyor.

Cihat Yılmaz 5. Kez Başkan Seçildi

Cihat Yılmaz 5. Kez Başkan Seçildi

Cihat Yılmaz 5. Kez Başkan Seçildi

Cihat Yılmaz 5. Kez Başkan Seçildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim