• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Cihat Arslan: "Galatasaray maçı sert ve gollü geçecek"

Cihat Arslan: "Galatasaray maçı sert ve gollü geçecek"
Akhisar Belediyespor, ligin 16. haftasında Türk Telekom Arena'da pazar günü konuk olacağı Galatasaray maçı hazırlıkların başladı.

Akhisar Belediyespor, ligin 16. haftasında Türk Telekom Arena'da pazar günü konuk olacağı Galatasaray maçı hazırlıkların başladı. Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ilk müsabakasında dün Türk Telekom Arena'da Galatasaray'a 2-0 mağlup olan yeşil-siyahlılar'da Teknik Direktör Cihat Arslan Lig maçının daha sert ve gollü geçeceğini söyledi.

Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde saat 17.30'da Galatasaray maçı hazırlıklarına Ziraat Türkiye Kupasında ilk on birde çıkan oyuncular salonda çalışırken, Teknik Direktör Cihat Arslan lig maçı için kafasındaki ilk on biri oluşturdu.

İdman öncesi kısa bir açıklama yapan Arslan, yedek ağırlıkta çıktığı Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında ikinci devre oyunu dengelediklerini ancak golü atamadıklarını dile getirdi. Arslan pazar günü konuk olacağı Galatasaray ile yapacağı lig maçının daha farklı olacağını, karşılaşmanın daha sert ve gollü geçeceğini belirtti.

Mart 2011'den 2013-2014 sezonu sonunda Akhisar'ın teknik direktörlüğünü yapan ve son olarak Galatasaray'dan ayrılarak Bursaspor ile anlaşan Hamza Hamzaoğlu için iyi bir karar olduğunu belirten Cihat Arslan, Bursaspor'un da iyi bir tercih yaptığını belirtti.

Teknik Direktör Cihat Arslan, Galatasaray maçı hazırlıkları için idmanda Güray Vural, Halil Çolak, Leo Sami, Custodio, Merter Yüce, Kadir Keleş, Ahmet Cebe, Onur Ayık, Caner Osmanpaşa, N'Guema ve Rodellega ile kaleciler Milan Lukac ve Emrah Tuncel'in bulunduğu oyuncu grubuna yarım sahada çift kale maç yaptırdı. Yarın saat 12.30'da karayolu ile İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na geçerek buradan havayolu ile saat 15.15 uçağı ile İstanbul'a geçecek ve maç saatini bekleyecek.

Yeşil-siyahlılar Galatasaray karşısına muhtemelen; kalede Milan Lukac, defansta Caner Osmanpaşa, İsmail Konuk, Ahmet Cebe ve Kadir Keleş, orta sahada Merter, Custodio, Güray, Leo Sami ve ileri uçta Hugo Rodellega ile çıkacak.

Cihat Arslan:

Cihat Arslan:

Cihat Arslan:

Cihat Arslan:

Cihat Arslan:

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim