• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

Cihantimur Yağ Transferi Ispres Kongresinde

Cihantimur Yağ Transferi Ispres Kongresinde
Uluslararası Plastik ve Rejeneratif Cerrahlar Derneği'nin düzenlediği 4. ISPRES Kongresi 4-6 Aralık tarihlerinde Çin'in başkenti Pekin'de gerçekleşti.

Uluslararası Plastik ve Rejeneratif Cerrahlar Derneği'nin düzenlediği 4. ISPRES Kongresi 4-6 Aralık tarihlerinde Çin'in başkenti Pekin'de gerçekleşti. Op. Dr. Bülent Cihantimur, kongrede kendi geliştirdiği ve soyadıyla anılan Cihantimur Yağ Transfer Tekniği'ni anlattı.

Araştırma ve yeniliklerin bu tarz platformlarda paylaşılmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Estetik International Sağlık Grubu kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur, "Rejeneratif plastik cerrahinin bilimsel yaklaşımı ve uygulamalı pratiğinin deneyimlendiği ISPRES kongresi, dünyanın dört bir yanından gelen yüzlerce plastik cerrahın katılımıyla gerçekleşti. Kendi alanlarında mesleki uzmanlıkları ve en son eğilimler hakkında bilgi aktarımı yapan konuşmacılardan birisi de bendim. Cihantimur Yağ Transferi tekniğimi anlattım" dedi.

"YENİLEYİCİ TIP GELECEĞİN BİLİMİ"

Doktorlar, bilim adamları, araştırmacılar ve akademisyenlerin katıldığı ISPRES kongresinin son gelişmeler ve araştırmalar hakkında fikir alışverişi yapılabilmesi açısından muazzam faydalar sağladığını söyleyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, "Rejeneratif tıp yenileyici tıp manasına geliyor. Hastalıklar, travmalar veya yaşlılığa bağlı olarak hasar gören dokuların tekrar iyileştirilmesi esas alınır. Bunun için kök hücre çok önemli bir bilgidir ve kendi geliştirdiğim Cihantimur Yağ Transfer tekniği de dolayısıyla çok ilgi çekiyor. Dokunun yeniden eski yeteneklerine dönmesini sağlayan kök hücre çalışmaları, geleceğin estetik cerrahisine gerçek anlamda yön verecek. Soyadımla anılan Cihantimur Yağ Transfer sistemi de bunlardan birisi" diye konuştu.

YAŞAYAN KÖK HÜCRELER

ISPRES kongresinde yaptığı konuşmanın ayrıntılarını veren Cihantimur şunları söyledi: "Cihantimur Yağ Transfer sistemini uzun zamandır Estetik International kliniklerimizde kullanıyoruz. Aldığımız sonuçlar son derece etkili ve başarılı. Yağ transferleri hali hazırda yapılan işlemler fakat benim geliştirdiğim tekniğin farklılığı, lipokit sistemiyle, çekilen yağın hava almadan, içindeki kök hücre detaylarını öldürmeden muhafazasını sağlamasından kaynaklanıyor. Yaşayan kök hücrelerle yağ transferini bu sistemle kolaylıkla yapabiliyor ve bu sayede kök hücrelerin tüm avantajlarını hastamıza yaşatabiliyoruz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim