• BIST 9541.61
  • Altın 2474.817
  • Dolar 32.4834
  • Euro 34.5732
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 24 °C

Cihantimur: “Ciltteki İstenmeyen Etkilere Dur Demek Mümkün”

Cihantimur: “Ciltteki İstenmeyen Etkilere Dur Demek Mümkün”
Op. Dr. Bülent Cihantimur, ciltteki istenmeyen etkilere dur demenin mümkün olduğunu söyledi.

Op. Dr. Bülent Cihantimur, ciltteki istenmeyen etkilere dur demenin mümkün olduğunu söyledi. Cihantimur, "Yeni yıl, başlangıçlar ve umutları getirse de, zamanın yıpratıcı etkisi de beraberinde yaşanıyor. Bu nedenle cildi iyi bir kremle desteklemek gerekiyor" dedi.

30 yaşını aşan her insan, mutlaka cildinde bazı form kayıplarının olduğunu belirten Estetik International Sağlık Grubu kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur, "Yeni bir yıl daha geldi. Hepimiz biraz daha olgunlaşıyor, biraz daha umutla bakıyoruz hayata. İç dünyamız bu denli renkli bir haldeyken, dış güzelliğimiz canımızı sıkabiliyor. Size bu yolda eşlik edebilecek, bazı asistanlara ihtiyaç duyabilirsiniz. 30 yaşını aşmış her insan, mutlaka cildinde bazı form kayıplarını hissediyor. Bu durumu hızlandırmak ya da yavaşlatmak mümkün. Estetik, plastik ve rekonstrüktif cerrah olarak, kliniğime gelen her hastama cilt güzellikleri için temelde söylediğim 5 önemli nokta vardır. Bunlar: Hayatından suyu, sporu ve sağlıklı beslenmeyi eksik etme, sigaradan uzak dur ve mutlaka cildini iyi bir kremle destekle" ifadelerini kullandı.

"FİZYOLOJİK BİR SÜREÇ"

Yaşlanmanın fizyolojik bir süreç olduğunu ifade eden Bülent Cihantimur, "Yaşlanmayı reddetmek ve yaşıtlarınıza göre daha parlak, canlı ve formunda bir ciltle, ruhunuza yaraşır bir şekilde ilerlemeniz mümkün. Estetik International kliniklerimizde yaklaşık 6 senedir kendi buluşum olan Örümcek Ağı Estetiği'ni uyguluyoruz. Tüm bu koşuşturma içerisinde ameliyatsız, pratik ve konforlu bir uygulama olduğu için çok seviliyor. Örümcek Ağı Estetiği için, yaş geçtikçe azalan ve kırışıklıkların temel sebebi olan kolajeni destekleyen, vücudun yeni kolajen üretmesini sağlayan bir tekniktir diyebiliriz. Bunun yanı sıra ikinci bir asistana daha ihtiyaç var: Kremler" diye konuştu.

"KIŞ AYLARINA DİKKAT"

Özellikle kış aylarında cildin nemsiz bırakılmaması gerektiğini söyleyen Bülent Cihantimur, "Kremin formülasyonu üzerinde 2 sene dermatolog ve kozmetik kimyageri arkadaşlarımızla çalıştık. Amacımız tek ürünle, çoklu fayda sağlayabilecek, az evvel söylediğim yoğun hayat akışında bize eşlik edebilecek bir aktif kozmetik ürünü ortaya çıkarmak oldu. Ödüllü aktif kök hücre ajanları, nemlendirici ajanlar, multivitamin kompleksleri Örümcek Ağı Kremi'nin içine eklendi. Etkisine baktığımızda ise, bu yaşlanma karşıtı bir lifting krem, ince çizgileri silikleştiriyor, cildin günlük nem ihtiyacına doymasını sağlıyor ve yine ihtiyacı olan vitamin destekleri ile cildi dıştan destekliyor. "Evde cildime ne yapabilirim?" sorusuna en iyi yanıt olacağını düşündüğüm Örümcek Ağı Kremi, cildiniz için en kaliteli aktif ajanlarla formüle edilmiş bir yeni yıl armağanı. Yaşınızın iyisi olmak, yaşlanmayı reddetmek ve cildinizin ruhunuza eşlik etmesi sizin elinizde. Özellikle kış aylarında cildin nemsiz bırakılmaması gerekiyor" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim