• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

Cihantimur Buluşunu Kendine De Yaptırdı

Cihantimur Buluşunu Kendine De Yaptırdı
Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur, kendi buluşu olan Organik Saç Ekimi yaptırdı.

Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur, kendi buluşu olan Organik Saç Ekimi yaptırdı.

Op. Dr. Bülent Cihantimur tarafından geliştirilen ve 2 senelik bir çalışmanın ürünü olan Organik Saç Ekimi bu kez mucidine uygulandı. Organik Saç Ekimi yaptıran Cihantimur, daha önce yoğunluğundan dolayı vakit ayıramadığını belirtti. "Organik Saç Ekimi en başından beri düşündüğüm, hastalarıma uygularken, en kısa zamanda yaptırmayı planladığım bir tekniğimdi" diyen Cihantimur, "Zamansızlıktan, yoğun geçen kongre ve iş seyahati programlarımdan dolayı sürekli ertelemek zorunda kalıyordum. Yılbaşı tatili buna vesile oldu. 31 Aralık günü Organik Saç Ekimi uygulaması yapıldı ve 2 Ocak'ta işimin başındaydım" dedi.

YENİ YIL ORGANİK SAÇ EKİMİNİN YILI OLACAK

Bugüne kadar geliştirdiği her tekniği bedenine uyması halinde mutlaka denediğini belirten Cihantimur, "Örümcek Ağı estetiği de kendime uyguladığım tekniklerimden birisidir. Organik Saç Ekimi aslında en fazla ihtiyacım olan buluşum olsa da, bir türlü vakit ayıramıyordum. Yeni yılla birlikte ben de artık saçları olanlar kervanına katılacağım. Uygulama Estetik International Kozyatağı kliniğimizdeki uzman doktor arkadaşlarım tarafından yapıldı. Yeni yıla, ekim sonrası her hastamıza taktığımız gibi, bir saç bandıyla girdim ve işlem sonrası son derece rahat bir şekilde geçti" şeklinde konuştu. Cihantimur ayrıca 2016 senesinde Organik Saç Ekimi'nin favori saç ekimi teknikleri arasında gösterileceğini öngördüğünü söyledi.

ORGANİK SAÇ EKİMİ NEDİR?

Organik Saç Ekimi'nin, öncelikle ekim alanını canlandırmayı ve sonrasında saç ekimi yapılmasını hedefleyen bir teknik olduğunu ifade eden Cihantimur, "Hastanın bölgesel yağlanma olan alnından bir miktar yağı alıyoruz, bunu kök hücreden zengin hale getiriyoruz ve saçtan yoksun bölgeye enjekte ediyoruz. Hastanın kelleşme sorunu yaşadığı bölge, kök hücrenin tüm avantajlarını yaşayarak ekim yapılan alanı tekrar canlandırıyor. Bu haliyle ekilen saçlar çok daha iyi tutunuyor, iyileşme süreci kısalıyor, yeni çıkan saçlar çok daha gür ve sağlıklı bir şekilde oluyor. Çıkan sonuçlara baktığımızda saç ekimi yapıldığı anlaşılmıyor, sonuç son derece doğal" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim