• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Cihanbeyli AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi

Cihanbeyli AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi
Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde, AK Parti 53. Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde, AK Parti 53. Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale ve AK Parti Cihanbeyli İlçe Başkan Yardımcısı Veysel Akbulut katıldı.

Toplantıda konuşan, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, terör olaylarına değinerek, "Millet olarak, devlet olarak oldukça zor bir dönemden geçiyoruz. Ülkemizin güçlenmesinden, büyümesinden rahatsız olan şer odakları milletimizi, devletimizi ve partimizi hedef alıyor. İsimleri farklı olsa da Türkiye'yi istikrarsızlaştırmak ve güçsüzleştirmek ortak hedefinde birleşen bu hain odaklar, alçakça, kalleşçe yöntemlere başvuruyorlar" dedi. Terörün asla hedefine ulaşamayacağını ifade eden Başkan Kale "Bu ülkenin birliğini, bütünlüğünü ve kardeşliğimizi bozamayacaklar… Milletimizin güçlü iradesini sarsamayacaklar. Ve yüreğimizdeki vatan millet sevgisini, kardeşlik bağlarımızı ve sarsılmaz imanımızı asla ama asla tüketemeyecekler" diye konuştu.

Konuşmasında Cihanbeyli'de belediyenin gerçekleştirdiği çalışmaları da anlatan Başkan Kale, hizmet yarışında hep en ön sırada olmak için gayret gösterdiklerini, bir taraftan tüm sorunlara el atarak bunları çözüme kavuştururken, diğer taraftan ilçenin dört bir yanını eserlerle donattıklarını kaydetti. Kale, "İlçe halkımız hizmetleri görüyor ve takdir ediyor. Onlar hizmetin en iyisine layık. Önümüzdeki dönemde bugüne kadar ortaya koyduğumuz eserlerimize yenilerini ekleyeceğiz. Gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz ve çalışacağız. İnşallah bu eserlerin açılışlarını da hep birlikte yapacağız" dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez de hükümet olarak seçim öncesi verilen sözleri bir bir yerine getirdiklerini belirterek, "Başbakanımız millete verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz diyerek 3 ay, 6 ay ve 12 aylık eylem planları oluşturdu. Bugün itibariyle vermiş olduğumuz bütün sözleri, eylem planları çerçevesinde yerine getirdik. Terörle mücadelemizin de sonuna kadar süreceğinden emin olunmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim