• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Çiğ Sütte Antibiyotik Kalıntısı ve Önemi toplantısı

Çiğ Sütte Antibiyotik Kalıntısı ve Önemi toplantısı
Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından, Kofçaz ilçesinde Çiğ Sütte Antibiyotik Kalıntısı ve Önemi konulu toplantı düzenlendi.

Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından, Kofçaz ilçesinde Çiğ Sütte Antibiyotik Kalıntısı ve Önemi konulu toplantı düzenlendi.

Gıda ve Yem Şube Müdür Vekili Taner Akçakaya, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü Veteriner Hekimleri Mustafa Karataş ve Orhan Biricik'in katıldığı, aynı şubeden Veteriner Hekim Filiz Sezer'in "Çiğ Sütte Antibiyotik Kalıntısı ve Önemi" konusunda sunum yaptığı toplantı, Kofçaz ilçesindeki süt üreticilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantıda sunum yapan Veteriner Hekim Filiz Sezer, Kofçaz ilçesindeki yetiştiricilerimize bilinçli antibiyotik kullanımı, antibiyotikli sütlerin tüketilmemesi, çiğ sütte oluşabilecek antibiyotik kalıntılarının insan sağlığı üzerine etkileri ve sütten elde edilen ürünlerde meydana gelebilecek olumsuzluklar ile ilgili bilgiler aktardı.

Toplantıda ayrıca, şube müdürleri ve veteriner hekimler, üreticilerin aklına takılan diğer konularla ilgili sorduğu soruları cevapladı.

Çiğ Sütte Antibiyotik Kalıntısı ve Önemi toplantısı

Çiğ Sütte Antibiyotik Kalıntısı ve Önemi toplantısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim