• BIST 9693.46
  • Altın 2511.683
  • Dolar 32.5751
  • Euro 34.7761
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Cidespor’a Belediye Desteği

Cidespor’a Belediye Desteği
Kastamonu'nun Cide ilçesinde bir süre önce maddi zorluklar sebebiyle liglerden çekilen Cide'spor, belediye desteğiyle yeniden şahlanıyor.

Kastamonu'nun Cide ilçesinde bir süre önce maddi zorluklar sebebiyle liglerden çekilen Cide'spor, belediye desteğiyle yeniden şahlanıyor. İkinci amatör ligiyle tekrar sahalara dönecek olan takımın ismi değişerek Cide Belediyespor oldu.

Kastamonu İkinci amatör kümede şampiyonluk parolası ile yola yeniden başlayan Cidespor'a ilçe belediyesi sahip çıktı. Takımın tüzüğünde değişiklik yapılarak ismi Cide Belediye'spor olarak değiştirildi. Araç Belediye'spor ile yapılan hazırlık maçı sonrası kulüp başkanı Erol Çelebi, ilçe belediye başkanı Nejdet Demir, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular ile belediye tesislerinde ki yemekli toplantıdan sonra bu konuda açıklama yapıldı.

Kulübün yeni başkanı Erol Çelebi oynanan maç ile ilgili görüşlerini açıkladıktan sonra şunları söyledi; "Ben bize destek olan Belediye Başkanımız Nejdet Demir'e teşekkür ediyorum. Takım için büyük fedakarlıklar yaptı hala da yapmaya devam ediyor. Her türlü ihtiyacımız olduğunda kendileri yanı başımızda. Takımın deplasmana gitmesi için kulübümüze minibüs hediye edecek. Yine bu sene Cide'sporun ligde başarılı olması için takıma 9 futbolcu alınmasını sağladı. Malzeme yönünden de hiçbir sıkıntımız yok. Ben kendisine teşekkür ediyorum. Biz de yönetim kurulu olarak yaptığımız toplantıda Cide'sporun ismini Cide Belediye'spor olarak değiştirdik. Tüzük değişikliğini gerçekleştirdik. İkinci amatörde oynayacağımız maçlardan sonra şampiyon olacağımıza inanıyorum. İnancımızın kaynağı sizlersiniz" dedi.

Belediye Başkanı Nejdet Demir ise şunları söyledi; "Biz Cide'spor futbol takımının Birinci amatör kümede başa oynayacak bir takım olması için kollarımızı sıvadık. Başkanımıza, teknik direktörümüze tabi sizlere güveniyoruz. Hiç bir fedakarlıktan kaçmayacağız. Hazırlık maçları sizler için ölçü olamaz. Ama izlediğim Cide'spor daha iyi bir takım. 1. amatörde oynayan takımlardaki futbolculardan daha yeteneklisiniz, bundan kuşkum yok. Maç oynadıkça takımın daha iyi olacağına inanıyorum. Bireysel olarak hepiniz iyi futbolcularsınız. Takım oyunu da maç oynadıkça daha iyi olacaktır. Maçlara hırslı çıktığınız zaman ikinci amatörde yenemeyeceğiniz takım yoktur. İhtiyacınız olduğunuzda Erol başkanın her zaman yanında ve destekçisi olacağım. Bu arada şunu da ifade edeyim Kastamonu'spor maçından sonra Milletvekilimiz Murat Demir bu maçın sonucunu sordu. Yani vekilimizin de bize desteği var. Bizi sevenleri, Cideli hemşehrilerimizi mahcup etmeyeceğinize inanıyorum."

Teknik Direktör Serkan Bayrakçı da teşekkür konuşmasında şunu ifade etti; "Sekiz maçlık ikinci amatör küme maratonuna gelecek hafta başlıyoruz. Son maçımız Abana maçı ile Cide'de şampiyonluk turu atacağımıza inanıyorum. Futbolcu kardeşlerime güveniyorum. Bize bu desteği veren Belediye Başkanımız Nejdet Demir ve Başkanımız Erol Çelebi'ye, yönetim kurulu üyelerine ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum."

Cidespor'un yeniden ayağa kalkması ilçede yaşayan vatandaşlarda heyecan oluştururken, takımın yeni yönetim kurulu ise; Başkan Erol Çelebi, Başkan Yardımcısı Murat Kocatepe, Sayman Nejdet Aydın, Sekreter Hüseyin Uğur, Yönetim Kurulu asil üyeler, Mustafa Gürçay, Hüseyin Kesim ve Ahmet Hızar olarak oluştu.

Cidespor’a Belediye Desteği

Cidespor’a Belediye Desteği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim