• BIST 9057.24
  • Altın 2299.873
  • Dolar 32.3145
  • Euro 35.0998
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

CHP'ye büyük şok: 2 bin kişi AK Parti'ye katıldı

CHP'ye büyük şok: 2 bin kişi AK Parti'ye katıldı
Adıyaman'da, seçimlere az bir süre kala CHP Adıyaman İl teşkilatında 2009'da yılında Belediye başkan adayı olan Hüseyin Kaçar ve beraberindeki 2 bin kişi istifa ederek AK Parti'ye geçti.


Perre Düğün salonunda gerçekleşen yemekli toplantıya 2 bin kişi katılırken, toplantıya Ak Parti Adıyaman Belediye Başkan adayı F.Hüsrev Kutlu, Ak Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, CHP eski Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Kaçar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"CHP Gerek Adıyaman'nın Gerek Türkiye'nin İhtiyaçlarına Cevap Veremedi" 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez'in ardından kürsüye çıkan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) eski Belediye Başkan aday adayı ve iş adamı Hüseyin Kaçar, CHP'nin gerek Adıyaman'a gerek Türkiye'nin ihtiyaçlarına cevap veremediğini söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Ben kendimi bildim bileli Cumhuriyet Halk Partisinde görev aldım. Yaklaşık iki yıl önce istifa ettim niye istifa ettim? Gerek Adıyaman gerek Türkiye'nin ihtiyaçlarına cevap vermedi dar düşündü iktidarın yaptığı hemen hemen her şeye karşı oldu. Bu yapılanları ise ben içime sindiremedim karşıya gücün yetmiyorsa kendine gücün yeter istifa ettim. İstifa etmekte bir erdemliktir. İki yıl sonra bekledim Ak Partiye katılmaya karar verdim. Çün ki geleceği Ak Partide gördüm gerek Belediye Başkan Adayı Sayın Hüsrev Kutlu'nun dürüstlüğü sözüne güvenirliği gerekse bir Dünya lideri olarak gördüğümüz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı önemli gördüğümüz Türkiye'nin başarısı için çalıştığını son yapılan darbelere karşı dik durduğunu pirim vermediğini ve sevkle gururla Ak Partiye katılmaya karar verdim. CHP'de 2009'da Belediye Başkan aday adayı oldum. Ben kendimi bildim bileli oranın üyesiydim ihtiyaçlara cevap vermedi vermediği içinde bende bugün birlikte olduğum akrabalarım yakınlarım ile toplam 2 bin kişi ile Ak Partiye geçtik" dedi.

 Kaçar'ın konuşması sık sık slogan atılarak kesilirken konuşmanın ardından alkışlar ile kürsüye davet edilen Ak Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı F.Hüsrev Kutlu, "Bizler büyük bir aileyiz ağaç dallarıyla gürler sizler olduğunuz zaman ben daha güçlü daha kuvvetli daha kudretli oluyorum. Ben sizin yanınızda olursam sizler daha güçlü olursunuz. Bizim büyük orandaki çevremiz. Biz Ak Parti olarak ayrım gözetmeyen partiyiz. Allahın izniyle hiçbir ayrım gözetmeden nerde kimin eksiği varsa hangi mahallede hangi sokakta eksik varsa oraya yetişeceğiz. Haksız olmayan haklı olan her işte elimizden geleni yapacağız. Bizim 10 yılda yaptıklarımızı herkes bir düşünsün her köyde suyumuz var. Birçok köyde köy konağımız var. Adıyaman'ımıza Üniversite dedik Üniversite getirdik. Tıp Fakültesi dedik Tıp Fakültesini açtırdık Tıp Fakültesi hastanesi dedik onu açtırdık Diyarbakır köprüsü dedik onu yaptırıyoruz. Bu hizmetlerin değerini anlamak için zihnimizi geriye götürmeye davet ediyorum. Bizden önceki 10 yılda sene 1993-2003 Adıyaman'ımıza ne yapıldı? Bunu düşündüğümüz zaman karşımızda koça bir hiç görüyoruz" şeklinde ifade etti
Konuşmaların ardından 2 bin kişilik kalabalık Sakarya Caddesi üzerinden davul-zurna eşliğinde Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Ak Parti seçim bürosu önünde sloganlar atarak yürüdüler. Seçim Bürosu önünde gelen kalabalığı karşılayan Ak Parti Gurup Başkan Vekili Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın tarafından Cumhuriyet Halk Partisi eski Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Kaçar'a, Ak Parti rozetini takarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim