• BIST 9524.59
  • Altın 2484.08
  • Dolar 32.5023
  • Euro 34.683
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 18 °C

CHP’li Yüceer: "Terörün her zaman karşısındayız"

CHP’li Yüceer: "Terörün her zaman karşısındayız"
CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, "Artvin'deki saldırı çok üzücü ve düşündürücüdür. Kaybımız olduğu için çok üzüntülüyüz. Öncelikle...

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, "Artvin'deki saldırı çok üzücü ve düşündürücüdür. Kaybımız olduğu için çok üzüntülüyüz. Öncelikle kaybımız için Allah'tan rahmet diliyorum. CHP'nin teröre karşı duruşu çok nettir. Nereden, kimden gelirse gelsin teröre karşı her zaman karşı olduk. Sanırım bu tutumumuzdan dolayı böyle bir saldırıya maruz kaldık" dedi.

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Yüceer, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve CHP İlçe Yönetimi tarafından karşılandı. Partililer ile birlikte mahalle muhtarlarını ziyaret ederek sıkıntı ve taleplerini dinleyen Yüceer, daha sonra Çerkezköy'deki şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti. Candan Yüceer'in bir sonraki durağı ise Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Yüceer ve CHP İlçe Yönetimi burada ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker ve ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Akın, Mustafa Seçkin ve Sinan Sifil tarafından karşılandı.

Çerkezköy TSO'nun ilçe ve ülke için önemine dikkat çeken Yüceer, "Çerkezköy bugün bir markaysa bu sizin sayenizdedir. Ülkemizde 15 Temmuz gecesi korkunç bir olay yaşandı. İnşallah el birliği ile bu günleri de atlatacağız" dedi.

"Sanırım bu tutumumuzdan dolayı böyle bir saldırıya maruz kaldık"

Basın mensuplarının Artvin'deki saldırıyla ilgili sorularını yanıtlayan Yüceer, "Artvin'deki saldırı çok üzücü ve düşündürücüdür. Kaybımız olduğu için çok üzüntülüyüz. Öncelikle kaybımız için Allah'tan rahmet diliyorum. CHP'nin teröre karşı duruşu çok nettir. Nereden, kimden gelirse gelsin teröre karşı her zaman karşı olduk. Sanırım bu tutumumuzdan dolayı böyle bir saldırıya maruz kaldık. Umarım bir daha böyle bir saldırı yaşamayız" dedi.

"TSK'nın Fırat Kalkanı operasyonu gecikmiş bir operasyon"

Yüceer konuşmasına şöyle devam etti:

"Bu ülkenin refaha, huzura, bilime, akla ihtiyacı var. Bunun için mücadele etmeye devam edeceğiz. Baskıyla, zulümle, terörle olmuyor. Artık bu acıları yaşamak istemiyoruz. Daha güzel şeyler üretmek için siyaset yapmak istiyoruz. Husumet üzerinden, kayıplar üzerinden değil. Yapıcı olmak zorundayız. Buna hepimizin ihtiyacı var. Suriye'yi görüyorsunuz. Bir bölge IŞİD'te, bir bölge Özgür Suriye Ordusu'nda, bir bölge rejim gücünde, bir bölge PYD'de. Birbiriyle acımasızca çarpışan, insan diyemeyeceğim insanlar var. TSK'nın Fırat Kalkanı operasyonu gecikmiş bir operasyon, fakat askerimizin orada olması biraz düşündürücü ve üzücü. Sınır ötesi operasyonlar bizim en son istediğimiz şeydir. Fakat gerekli olduğu durumlarda çaresiz kalınabiliyor. Şu an tek isteğimiz askerlerimizin sağ salim geriye dönmesidir."

Yüceer ve CHP İlçe Yönetimi daha sonra ÇTSO'dan ayrılarak Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret etti. Candan Yüceer Ağustos ayında dünyaya gelen TSD Çerkezköy Şubesi üyeleri için düzenlenen toplu doğum günü partisine katıldı. Ayrıca, doğum günü partisine sponsor olan Taner Yavuz isimli bir vatandaş derneğe iki adet akülü tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

Yavuz, "Bu bağışı eski dondurmacı babam Ekrem Yavuz adına yaptım" dedi. CHP'li Yüceer de yaptığı bağıştan dolayı Taner Yavuz'u tebrik etti.

CHP’li Yüceer: "Terörün her zaman karşısındayız"

CHP’li Yüceer: "Terörün her zaman karşısındayız"

CHP’li Yüceer: "Terörün her zaman karşısındayız"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim