• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

CHP’li Okay: “Gündem Terör, Kriz Ve İşsizliktir”

CHP’li Okay: “Gündem Terör, Kriz Ve İşsizliktir”
Çukurova Belediyesi'nin konuğu olarak konferans veren CHP PM üyesi Hakkı Süha Okay, Anayasa ve Başkanlık tartışmaları için "Bunlar suni gündemlerdir;...

Çukurova Belediyesi'nin konuğu olarak konferans veren CHP PM üyesi Hakkı Süha Okay, Anayasa ve Başkanlık tartışmaları için "Bunlar suni gündemlerdir; Türkiye'nin asıl gündemi terör, ekonomik kriz ve işsizliktir" dedi.

CHP'de Genel Başkan Yardımcılığı ve milletvekilliği gibi görevler üstlenen Parti Meclisi üyesi Hakkı Süha Okay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP Adana milletvekilleri Elif Doğan Türkmen, Zülfikar İnönü Tümer ve İbrahim Özdiş'le birlikte Çukurova'daki 4. Emekli Evinin açılışını yaptı. Emekli evlerinin tam da sosyal demokrat anlayışa uygun bir proje olduğunu belirten Okay emeklilere, "Bu evlerde sadece maaş konularını değil, Türkiye'yi konuşun, Türkiye nereye gidiyor, kim götürüyor, niye yoksuluz, asıl bunları tartışın" diye seslendi.

İnsanların yaşam endişesi taşıdığı terör dolu günlerden geçildiği halde "Başkanlık" ve "Yeni Anayasa" tartışmalarıyla asıl gündemin unutturulmaya çalışıldığını söyledi. Okay, "Anayasa'nın ilk dört maddesinin değiştirilmesinin teklif dahi edilemeyeceğini bildikleri halde sözde anayasa ve başkanlık tartışması yapıyorlar. Tek hedefleri "Alo Fatih'ler ve kontrol ettikleri medya sayesinde işsizliğin, ekonomik krizin ve hayatları söndüren terörün konuşulmasını önlemek, unutturmaktır. Türkiye'nin asıl gündemi terör, ekonomik kriz ve işsizliktir" diye konuştu.

Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi'ndeki konferansın bitiminde de ayakta alkışlanan CHP PM üyesi Hakkı Süha Okay'a çiçek ve plaket takdim eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Hukuk ve siyaset dersleriyle dolu muhteşem bir konferans dinledik. Yapılan tespitlerin ne kadar doğru ve yerinde olduğunu gördük" dedi.

Türkiye'nin asıl gündemine dönmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Çetin, "Terörün amacı insanların bir araya gelmemesi ama bu halk buna izin vermeyecek" diye konuştu.

CHP’li Okay: “Gündem Terör, Kriz Ve İşsizliktir”

CHP’li Okay: “Gündem Terör, Kriz Ve İşsizliktir”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim