• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

CHP’li Necmettin Ünüvar’dan Savaş’a Aybel Tepkisi

CHP’li Necmettin Ünüvar’dan Savaş’a Aybel Tepkisi
Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesi Necmettin Ünüvar, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın Aybel A.Ş. ile ilgili açıklamalarına...

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nin CHP'li üyesi Necmettin Ünüvar, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın Aybel A.Ş. ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi.

Mustafa Savaş'ın, Aybel'in cirosu ile ilgili açıklamalarını cehaletin son noktası olarak değerlendiren Necmettin Ünüvar, "Mustafa Savaş , Aybel'in cirosunu halk bankasının hesaplarıyla karıştırdı. Aydınlı vatandaşlarımız Halk Bankasında yaşanan malum olaylardan yeterince bilgi sahibidir. İftiranın hamiliğine soyunan Mustafa Savaş, okuma yazma ve Türkçe bilen her vatandaşın anlayabileceği bilgileri maksatlı olarak çarpıtarak en hafif tabiri ile sandıkta bükemediği bileğin halen devam eden acısını yaşamaktadır. Şöyle ki, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin 2015 yılına ilişkin faaliyet raporunda Aybel Aş'nin verilerine yer verilmiştir. Bu bilgiler Maliye Bakanlığı Vergi Dairesi kayıtlarında mevcuttur. Savaş Milletvekilliğini bırakmış, büyükşehir belediyesi müfettişliğine soyunmuştur. 2015 yılında, Ocak-Temmuz döneminde Aybel LTD ŞTİ olarak, Ağustos-Aralık döneminde ise A.Ş. olarak faaliyetlerini yürütmüş şirketimize ilişkin tüm gelirler Maliye Bakanlığındaki kayıtlarda mevcut olup günü gününe de beyan edilmiştir. Hesapları incelediğini söyleyen Mustafa Savaş, incelediği belgelerden pek bir şey anlamamış olacak ki 5 aylık verilerle 12 ay hesabı yaparak en hafif tabiri ile cahilliğin örneğini vermiştir. Mustafa Savaş'a soruyorum, incelediği kayıtları nerden temin etmiştir. Bize müracaat etseydi kendisine doğru bilgileri verirdik" dedi.

"BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NUN YANINDAYIZ"

"Çamur at izi kalsın siyaseti yaparak defalarca sandıkta tuş olanların, Mecliste ara sıra kürsüye çıkarak Aydın için hizmet üretmelerini bekliyoruz" diyen Ünüvar, sözlerini şöyle sürdürdü: "Aydın halkı Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun yanında olduğunu hem sandıkta, hem de hizmet ve yatırımlarına verdiği destekle göstermiştir. Aydın halkı Mustafa Savaş ve iftira bloğunun karalamalarına karşıda Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun yanında olmaya devam etmektedir. AKP Milletvekilleri Mehmet Erdem, Mustafa Savaş ve Abdurrahman Öz'ün amaçları 2019 yerel seçimlerinde aday olmaktır. 2019'a kadar Aydın Büyükşehir Belediyesini yıpratırsak, mega projelerini engellersek belki seçim kazanırız düşüncesi ile yaptıkları açıklamalardır. Üçünüz aday olun, yinede seçimi kazanamazsınız. Size tavsiyem Milletvekilliği yapın, basında yer almak için doğru olmayan işlerle uğraşmayın, ülkemiz kan gölüne dönmüştür. Sizler aslı astarı olmayan işlerle uğraşıyorsunuz, halk büyükşehir belediyesinin arkasındadır. 2019 yerel seçimlerinde CHP büyükşehiri yüzde 51 ile kazanacaktır siz böyle devam ederseniz yüzde 60'a gelecektir"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim