• BIST 8986.97
  • Altın 2294.889
  • Dolar 32.3248
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

CHP’li Çam’dan Açıklama

CHP’li Çam’dan Açıklama
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Fatsa İlçe Başkanı Onur Çam, "CHP halkın partisidir ve halkla birlikte hareket ederek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önümüzde...

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Fatsa İlçe Başkanı Onur Çam, "CHP halkın partisidir ve halkla birlikte hareket ederek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önümüzde yerel seçimler var ve bu seçimlerde başarılı olma adına çalışmalarımıza hemen başladık" dedi.

Göreve yeni seçilen Onur Çam yaptığı açıklamada, "Aşı grubu olarak adlandırdığımız grupla genel kurulumuz öncesinde nitelikli çalışmalar yaptık, uyum içinde düzenli olarak dirsek teması halinde çalışmalarımızı sürdürdük. Partiye gönül veren gençler olarak bizlerin bir şeyler yapması gerektiğini düşünerek CHP'nin Fatsa'da gençlerinin kadrolarda aktif olması gerektiğinin kararlaştırdık ve yapılan genel kurulda ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım yönetime aday olduk. Bu anlamda bir araya gelerek genç arkadaşlarımızla bir ekip oluşturduk ve bu düşünce ile yola çıktık. Herkes tarafından iyi ve olumlu tepkiler almak bizleri çok mutlu etti. Genç arkadaşlarımızdan çoğunluğu oluşan bir yönetim oluşturduk ve seçime girdik. Başarıyla sonuçlandırdığımız bu seçimin ardından ben ve ekibim yeni dönemde partimize en iyi hizmeti vereceğiz. Ben ve arkadaşlarım göreve gönülden talip olduğumuz için aday olduk. İlçe başkanlığı makamını görev kabul ederek çalışmalarımızı yaptık. Kişisel ikbal ve kişisel istikbal peşinde değiliz. Partinin ikbali ve başarısı peşindeyiz. Bizim mücadelemiz kişisel iktidar kavgası değildir. Mücadelemiz Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidar kavgasıdır. Bu davada ve hizmette başarılı olmayı, daha önceki emek ve gayretlerin ördüğü duvara bir tuğla da bizim koymamız gerektiğinin bilincindeyiz. Genel siyasete yönelik olduğumuz kadar yerel yönetim siyasetine de özellikle öncelik ve önem vereceğiz. İnsanların dert ortağı ve dava arkadaşı olacağız" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim