• BIST 9050
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

CHP’li Belediyede CHP’li Üyeye Dayak İddiası

CHP’li Belediyede CHP’li Üyeye Dayak İddiası
Muğla'nın Marmaris ilçesinde, eski milletvekili aday adayı da olan CHP'li Yamaç Kaya, CHP'li belediye başkanının koruması tarafından darp edildiğini iddia...

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, eski milletvekili aday adayı da olan CHP'li Yamaç Kaya, CHP'li belediye başkanının koruması tarafından darp edildiğini iddia etti. Olayın belediye binasında gerçekleştiğini ifade eden Kaya, darp raporu aldı ve polise şikayette bulundu.

Olay sonrası ifade vermek üzere karakola gelen eski CHP ilçe başkanı ve avukat Yamaç Kaya, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Ben avukat olarak müvekkilime ait bir dilekçeyi evrak kayıt bürosuna vermeye gittim. Ben evrakı verdiğim sırada belediye başkanı ve koruması geldiler ve bana dik dik bakarak yukarıya doğru çıktılar. Ben bir şey mi var dedim. Koruması Y.Ş. gelip beni tartakladı, iki tokat attı. Belediye başkanı Ali Acar da onun yanına geldi. Bana vurmak için elini kaldırdı ancak vurmadı. Daha sonra başka bir koruma daha gelip beni kolumdan tutup belediyeden dışarı attı. Olayı orada bulunan belediye personelleri de gördü. Ben daha sonra karakola giderek şikayetçi oldum" dedi.

DURUMU GENEL MERKEZE VE 3 BİN PARTİLİYE İLETTİ

Savcılığa suç duyurusunda da bulunacağını açıklayan Kaya, "CHP'li bir belediye başkanın ne hallere düştüğünü, belediyenin içinde adam dövdürdüğünü herkes görecek" diye konuştu. Belediye Başkanı ile siyasi muhalefet dışında hiçbir husumetinin olmadığını belirten Kaya, Başkan Acar'ın 4 yıl avukatlığını yaptığını da söyledi. Darp raporu alan Kaya, halen CHP üyesi olduğunu belirterek, olayı genel merkeze ve parti örgütüne bildirdiğini, ayrıca 3 bin partiliye de toplu SMS yoluyla olayı aktardığını kaydetti. Kaya, avukatlık mesleğimi yaparken saldırıya uğradığını ve yaşananları baro yetkililerine de ilettiğini sözlerine ekledi.

Öte yandan Marmaris Belediye başkanının koruması Y.Ş. ifade için polis karakoluna getirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

CHP’li Belediyede CHP’li Üyeye Dayak İddiası

CHP’li Belediyede CHP’li Üyeye Dayak İddiası

CHP’li Belediyede CHP’li Üyeye Dayak İddiası

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim