• BIST 9701.67
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 28 °C

CHP’den, Başkan Uslu’ya Ziyaret

CHP’den, Başkan Uslu’ya Ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Mehmet Yıldırım ve parti yönetim kurulu üyeleri Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Mehmet Yıldırım ve parti yönetim kurulu üyeleri Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu'yu ziyaret etti.

CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Yıldırım, İl Başkan Yardımcıları İbrahim Göçenler, Hayri Şahin, Yaylakonak Beldesi Belediye Başkanı Hasan Karakaya, Kadın Kolları Başkanı Fatma Temiz Ünlü ve parti yöneticileri ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu'ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Eroğlu'da hazır bulundu. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Yıldırım, "Gecikmiş bir ziyareti gerçekleştirdik. Bende buranın bir üyesiyim. Sayın Başkan bu işi iyi yapıyor. Güzel bir birliktelik var. Başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyor, her türlü çalışmalarında yanlarında olacağımızı belirtiyorum. CHP her zaman yapıcıdır. Şu an parlamentoda da onu yapıyoruz. Sayın Genel Başkanımız bu konuda adreste gösteriyor. Bölgemiz şu anda ateş altında. Cizre'de şu an olaylar var ve nüfusu 120 bindi. Şu anda Cizre'nin nüfusu 20 bine düşmüş. Yarın bu kapımıza kadar gelebilir. Hepimiz aklımızı başımıza alacağız. Bu ülkenin bütün sorunlarını çözmeye hazırız. Yeter ki barış olsun. Kavgayı bitireceğiz barışı sağlayacağız" şeklinde konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, "Ziyaretiniz bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Aslında her zamankinden daha fazla sivil toplum örgütleri ve siyasi partiler olarak bir araya gelmeye ihtiyacımız var. Özellikle bu bölgede siyasi parti ve STK'ların bir araya gelerek memleketin sorunlarını konuşmasında yarar var diye düşünüyoruz. O açıdan A, B, C partileri fark etmeksizin ayırt etmiyoruz. Bütün siyasi partilere eşit mesafede olduğumuzun altını çiziyorum. Biz, siyaset üstü bir kurumuz. Bizim derdimiz insanlara aş ve iş yaratmak. Aç kurt koyunlara saldırır diye bir atasözümüz var. Elbette bu memlekette herkesin işi gücü olursa herkes huzur içerisinde olur. Huzur her şeyin başıdır. Kendi bölgemizde bunu sağlıyor olmamız lazım ki önümüzdeki süreçte sürdürülebilir bir kalkınmayı yakalayabilelim. Bizim tek isteğimiz bölgemiz huzurlu olsun, herkes evine iş aş götürecek kadar iş sahibi olsun. Birlikte yaşama kültürü konusunda örnek bir kentiz. Bunda tabi CHP'nin de çok büyük katkısı var. İlimiz için, bölgemiz için yararlı ne varsa birlikte yapmaya hazırız. Ben işbirliğine her zaman açığım. Ziyaretiniz nedeniyle teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

CHP’den, Başkan Uslu’ya Ziyaret

CHP’den, Başkan Uslu’ya Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim