• BIST 9659.17
  • Altın 2495.067
  • Dolar 32.5864
  • Euro 34.8484
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

CHP’den, Başkan Kutlu’ya, Ziyaret

CHP’den, Başkan Kutlu’ya, Ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Mehmet Yıldırım ve parti yönetim kurulu üyeleri Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'yu, ziyaret...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Mehmet Yıldırım ve parti yönetim kurulu üyeleri Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'yu, ziyaret etti.

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'yu, CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Yıldırım, CHP Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş ve CHP Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Fatma Temiz Ünlü ve parti yöneticileri nezaket ziyaretinde bulundu. Sıcak bir sohbet havasında gerçekleşen ziyarette konuşan CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Yıldırım, ilde yapıcı bir muhalefet olarak görev yapacaklarını dile getirip, "Hizmet için göreve geldik. Hizmetin partisi olmaz. Biz muhalefet partisiyiz belki ama yapıcı muhalefet yaparak, ilimizin kalkınıp gelişmesine katkı sunmak istiyoruz. Yapılacak olan her güzel hizmeti takdir edeceğiz. Bugün bizi ağırlayan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, "Cumhuriyet Halk Partisi'nde gerçekleştirilen kongrelerden sonra yeni yönetim belli oldu. Sağ olsunlar, biz kendilerine hayırlı olsun ziyaretine bulunmayı planlarken, kendileri bizleri ziyarete geldi.

İnşallah en kısa zamanda bizde başkanlarımızı ziyaret edeceğiz. Şunu da belirtmek istiyorum ki, belediyeler tüm partilerin ortak olarak yararlandığı yerlerdir. Biz de Adıyaman Belediyesi olarak, parti farkı gözetmeksizin, tüm halkımıza hizmet edinmeyi kendimize şiar edindik. Bu bakımdan tüm partilerle sıcak bir diyalog içerisindeyiz. İnşallah bundan sonra da Adıyaman'ımızı daha ileriye götürmek için tüm partilerimizle diyaloglarımızı en iyi şekilde sürdürüp, ilimizi kalkındıracağız. Yeni seçilen arkadaşlarımıza ve güven tazeleyen ilçe başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diyorum" şeklinde konuştu.

CHP’den, Başkan Kutlu’ya, Ziyaret

CHP’den, Başkan Kutlu’ya, Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim