• BIST 9079.97
  • Altın 2323.809
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9399
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

CHP'den Ahmet Davutoğlu'na tweetli yanıt

CHP'den Ahmet Davutoğlu'na tweetli yanıt
Başbakan Davutoğlu, AK Parti Seçim Beyannamesi'ni açıklarken CHP'ye yüklendi, 'Milletçe alkışlıyoruz' kampanyasını eleştirdi. Davutoğlu, "Amerika'dan ithal alkış propagandaları ve kedilerle bu işi çözemezsin" dedi. CHP, bu sözlere Twitter'dan cevap verdi.

Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen Ak Parti Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı'nda CHP'yi eleştiren Başbakan Ahmet Davutoğlu, konuşmasında isim vermeden, Amerikalı bir strateji şirketi ile seçim anlaşması yapan CHP'nin 7 Haziran seçimleri için izlediği reklam stratejisine de eleştirerek, şöyle dedİ: "Reklamcısını Amerika'dan getiren, talimatları yurt dışından alanlara karşı duruyoruz..." CHP'nin bu sözlere cevabı gecikmedi. Partinin Twitter hesabından #MilletçeAlkışlıyoruz hashtag'i ile "Neden mi Alkışlıyoruz Ahmet Bey" diyerek bugün gazetelere verilen tam sayfalık açıklama paylaşıldı.

Partisinin seçim kampanyası sloganından hareketle "Neden mi Alkışlıyoruz Ahmet Bey" diyen Kılıçdaroğlu, tam sayfa ilanda şu ifadelere yer verdi:
"Ülkemizdeki kabul edilemez gidişattan, milletçe duyduğumuz ıstırabı ve tahammülsüzlüğü haykırmak için alkışlıyoruz.

Ülkemizdeki insani, ahlaki, siyasi, hukuk, değerlerde meydana gelen ve milletin milletliğini, devletin devletliğini tehdit eder boyutlara ulaşan yozlaşmaya, milletçe 'yeter artık' demek için alkışlıyoruz. Ülkemizde kol gezen yoksulluk, işsizlik, yolsuzluk, adaletsizlik ve vicdansızlık karşısında eğilmeyeceğimizi milletçe kafalarına sokmak için alkışlıyoruz.
Ülkemizdeki zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapan ekonomik adaletsizliğe, daha fazla tahammül etmeyeceğimizi milletçe haykırmak için alkışlıyoruz.

"ZALİMLİĞİ VE SALDIRGANLIĞI TAHTTAN İNDİRECEĞİMİZİ HAYKIRMAK İÇİN ALKIŞLIYORUZ"

Ülkemizde hüküm süren kabadayılıktan, zalimlikten, zorbalıktan baskıcılıktan, yasakçılıktan ve ayrımcılıktan milletçe tiksindiğimizi haykırmak için alkışlıyoruz.
Ülkemizde milletin polisle arasını açan, milletin hukukla arasını açan, milletin basınla arasını açan, milletin sporla, sanatla, kültürle, dinle, imanla arasını açan, milletin devletle arasını açan, en acısı milletin milletle arasını açan zihniyeti milletçe reddettiğimizi haykırmak için alkışlıyoruz.

201504151534_tweet.png

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim