• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 17 °C

CHP’de Eğitim Seferberliği

CHP’de Eğitim Seferberliği
CHP Antalya İl Başkanlığı'nın öncülüğünde Isparta ve Burdur İl Başkanlıkları, Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcılarının da katılımıyla "Sandık...

CHP Antalya İl Başkanlığı'nın öncülüğünde Isparta ve Burdur İl Başkanlıkları, Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcılarının da katılımıyla "Sandık Örgütlenmesi Eğitimi-SÖRE" kapsamında parti okulu eğitmenleri tarafından eğitim verildi.

Eğitim programına CHP Mersin Milletvekili ve Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Aytuğ Atıcı da katıldı. Eğitim programında 7 Haziran seçimleri öncesinde, binlerce üyeyi eğittiklerini söyleyen Atıcı, "Seçimden önce ürettiğimiz projeler çok beğenildi. Halkımız anladı ve diğer partiler tarafından da taklit edildi. Projelerimizin duyurulmasında da herhangi bir sorun yaşamadık. Milletvekillerimizin önemli bir kısmı da ön seçimden çıktı. Tüm bunları düşündüğümüzde CHP iktidarı için önümüzde herhangi bir engel yok gibi göründü. Ancak bunların oy artışına yetmediğini 7 Haziran seçimleri bizlere gösterdi. Ama bu kadar çalışma neticesinde, 1 Kasım seçimlerinde diğer muhalefet partileri neredeyse yarı yarıya güç kaybederken, CHP yerini korudu, hatta bir adım ileri doğru gitti" diye konuştu.

YENİ EĞİTİM MODELİ

Projenin nasıl işleyeceği hakkında açıklamalarda bulunan Atıcı, "Projeye göre ilçe başkanlarımız, sanki 6 ay sonra seçim varmış gibi sandıklara sandık görevlilerini bilgisayar ortamında atayacaklar. Biz de atanan bu arkadaşlarımızı Parti Okulu olarak, eğiteceğiz. Onlara sandığı tanıma dersi, ev ziyaretlerinde halkla iletişim ve ilişkiler dersi vereceğiz. Proje kapsamında vatandaşlarımızın sorunlarını çözeceğiz. Sadece seçim zamanında değil, her zaman yanlarında olduğumuzu ispatlayacağız. Bu şekilde siyaset yapan arkadaşlarımız, halkın önce sempatisini sonra güvenini kazanacaklar. Böylelikle halkımız partimize oy verme noktasında takdirlerini kullanacaklar" dedi.

Atıcı, CHP'nin mevcut oyunu yüzde 25 arttırmak istediklerini de belirterek, "Biz, CHP'ye Türkiye genelinde oy veren yüzde 25'lik kesimi, elimizde tutmak, ayrıca bize oy vermeyen potansiyeli olan bir yüzde 25'i daha harekete geçirmek ve bu yüzde 25'lik kesimin takdirini kazanmak istiyoruz. Evet, CHP'liyse, CHP'ye üyeyse başımızın üzerinde yeri var. Ancak diğer partilere üye olan vatandaşlar ile samimi olan bir aile, illaki CHP'li olmak zorunda değil ama biz Sandık Örgütlenmesi Eğitimi Projemiz ile CHP'ye oy vermesini sağlayacağız. Çalışmalarımızla CHP iktidara yol alıyor" diye konuştu.

CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen de, "Yeniliklere açık, ileriyi görebilen, geniş bir tabanın beklentilerini karşılayabilecek bir iktidar hedefi koyan, sürekli büyümeyi hedef alan, kısaca daha çağdaş bir Türkiye hedefi ile yola çıkan ve bu amaca da her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz. Bunun için çok çalışmak zorundayız. Ülkemize sahip çıkmak zorundayız. Hızla değişen ülkemizde parti tabanımızın ve üyelerimizin de ayak uydurması gerekir" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim