• BIST 9524.59
  • Altın 2508.833
  • Dolar 32.5673
  • Euro 34.6971
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 15 °C

CHP Uşak Teşkilatı Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

CHP Uşak Teşkilatı Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor
CHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Sevinç Yazgan ve yönetim kurulu üyeleri, merkeze bağlı Dağyenice, Yaşamışlar, Bağbaşı ve Dağdemirler köylerini ziyaret...

CHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Sevinç Yazgan ve yönetim kurulu üyeleri, merkeze bağlı Dağyenice, Yaşamışlar, Bağbaşı ve Dağdemirler köylerini ziyaret ederek vatandaşın sorunlarını dinledi.

Sevinç Yazgan'a kadın kolları üyeleri ağırlıklı olarak eşlik etti ve köylerde yaşayan kadınların temel sıkıntıları ifade edildi. Söz konusu köylerde tarım ve hayvancılıkla uğraşanların sıkıntı içinde olduğunu belirten Sevinç Yazgan, "Hükümetin yanlış tarım ve hayvancılık politikaları ekmeğini bu alanlardan çıkaranları sıkıntıya sokmuştur. Köylerimizin temel geçim kaynağı olan tarım ve hayvancılık, artan maliyetler ve ülke genelinde uygulanan yanlış politikalar nedeniyle bitme seviyesine geldi. Şu anda et fiyatları gündeme geliyor ve ithal et ile göstermelik fiyat politikası uygulanmaya çalışılıyor. Daha önceki dönemlerde üretilen hayvan sayısı ile günümüz arasında dağlar kadar fark var. Artık üretici köylü, hayvancılık yapmak istemiyor, çünkü yaptığı masrafların semeresini alamaz halde. Yem ve diğer bakım fiyatlarının yüksek olması, köylüyü hayvancılıktan caydırıyor. Yakında kendi yiyeceğini üretemez hale geleceğiz. Üretimin olmadığı ve ithal yollarla çözüm aramayan bütün bireyler ve toplumlar zaman içinde tembelleşir ve kendi kaderini tayin edemez hale gelir. Ülkemizi bekleyen en büyük tehlike, üretimden soğumuş ve kendi kaderini tayin edemeyecek bir toplum haline gelişimizdir" dedi.

CHP'nin yerelde ve genelde iktidar olması halinde, bozuk düzene son vereceklerini bildiren Sevinç Yazgan, şöyle konuştu: "Partimiz yerelde ve genelde, yatırımı, istihdamı ve üretimi artıracak düzenlemeleri hayata geçirmek için iktidar olmak istiyor. CHP, Cumhuriyet tarihi ile yaşıttır ve bugüne kadar her zaman için ezilen, maddi anlamda sıkıntılarla boğuşan, köylü, işçi ve toplumun bütün kesimlerini kucaklamıştır. Bozuk düzene son vermek, ilimizde ve ülkemizdeki gerçekleri halkımıza anlatmak için ziyaretlerimizi sürdüreceğiz"

CHP Uşak Teşkilatı Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

CHP Uşak Teşkilatı Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim