• BIST 9524.59
  • Altın 2490.344
  • Dolar 32.5138
  • Euro 34.7207
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

CHP Sarıçam’da Danışma Kurulu Toplandı

CHP Sarıçam’da Danışma Kurulu Toplandı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, il ve ilçe danışma kurulu toplantılarının istisnasız bir şekilde yapılacağını belirterek,...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, il ve ilçe danışma kurulu toplantılarının istisnasız bir şekilde yapılacağını belirterek, "Bu toplantılar il ve ilçe örgütlerimizin önümüzdeki dönemdeki çalışma stratejilerini belirlememizdeki en önemli unsurlardan biri olacak" dedi.

CHP Sarıçam Danışma Kurulu toplantısı Sarıçam İlçe Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi. Açış konuşmasını yapan Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven, ilçenin özelliklerini ve 1 Kasım seçimlerindeki deneyimlerini aktardığı konuşmasında, Sarıçam'ın gelişmeye en açık ilçe olduğunu vurguladı. Sarıçam kırsalına yönelik farklı bir çalışma modelinin geliştirilmesi gerektiğinin altını çizen Güven, her an seçim varmış gibi çalışmak zorunda olduklarını kaydetti.

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ise her ilçenin kendine özgü sosyo-ekonomik ve demografik özellikleri olduğunu belirterek, ilçe danışma kurulu toplantılarında dile getirilen eleştirilerin ve önerilerin ilçe örgütlerinin çalışma stratejilerinin belirlenmesinde en önemli unsurlardan biri olduğunu söyledi.

Sarıçam'ın Seyhan, Yüreğir ve Çukurova'dan farklı olarak ağırlıklı olarak Adana'nın Feke, Tufanbeyli, Aladağ, Kozan gibi ilçelerinden gelen yurttaşların ikamet ettiği bir ilçe olduğuna işaret eden Barut, kırsal bölgelerde yapılacak çalışmaların Sarıçam'ı, Sarıçam'da yapılacak çalışmaların da kırsal bölgeleri doğrudan etkileyeceğini ifade etti.

Sarıçam'da CHP'ni önemli bir potansiyelinin olduğunu ancak bu potansiyelin bugüne kadar değerlendirilemediğine işaret eden Barut, "Bütünlüklü bir çalışmayla Sarıçam'da hak ettiğimiz noktaya gelebiliriz. Kitlesel oy geçişlerini CHP lehine çevirmek elimizde. Bunun için danışma kurulu toplantılarını çok önemsiyoruz. İl ve ilçe danışma kurulu toplantılarının istisnasız bir şekilde yapacağız. Partimizin emektarlarının deneyimleri, eleştirileri ve önerileri doğrultusunda yapacağımız çalışmalarla Sarıçam'da başarıya ulaşacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

CHP Sarıçam’da Danışma Kurulu Toplandı

CHP Sarıçam’da Danışma Kurulu Toplandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim