• BIST 9809.78
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

CHP Polatlı İlçe Teşkilatı Yenimahalle’de

CHP Polatlı İlçe Teşkilatı Yenimahalle’de
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Teşkilatı'nın yeni yönetimini makamında ağırladı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Teşkilatı'nın yeni yönetimini makamında ağırladı.

Yaşar'a ilk ziyaretlerini gerçekleştiren CHP Polatlı İlçe Başkanı Selami Ovacık, Kadın Kolları Başkanı Canan Türker, Gençlik Kolları Başkanı Aytaç Ateş ve Yönetim Kurulu kendilerini tanıttı.

VATANDAŞLA İÇ İÇE OLMANIN ÖNEMİNİ VURGULADI

Yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini ileten Yaşar, "Gelecek kuşaklara doğru dürüst, yaşanabilir, hukukun üstünlüğü sağlanmış, demokrasisi kökleştirilmiş bir Türkiye bırakmak, yapabileceğimiz en güzel iyiliktir. Uyum içinde çalışın. Ne kadar uyum içinde sokağa çıkarsanız, vatandaşta bir o kadar size sahip çıkar. Uyum içinde çalışmak vatandaşa güven verir. İçinizde alınan kararlara saygı duyun. Siz saygı duymazsanız kimse kararlara saygı göstermez. Bir haksızlık varsa tabi ki karşısında olun, ama kimseyi üzmeden kırmadan" dedi.

"KAYNAĞI VERİMLİ KULLANAN HERKES AYAKTA KALIR"

Vatandaşla iç içe olmanın önemini de vurgulayan Başkan Yaşar, "Gücümün yettiği kadar sokağa iniyorum, makamımın kapılarının sonuna kadar halka açıyorum, onlarla sohbet ediyorum. Sorunları varsa çözüm arıyorum. Tabi ki her iş yapılabilecek diye bir kaide yok. Ama yapabilecekleri de hemen yapıyorum. Yenimahalle en başarılı ilçelerin başında geliyor. Çünkü ben kaynağı verimli kullanıyorum. Kaynağı verimli kullanan herkes ayakta kalır. Biz bunu Yenimahalle'de başardık" diye konuştu.

Başarıların dolayı Yaşar'ı tebrik eden Ovacık ise "Yenimahalle'nin başarıları herkes tarafından biliniyor. Bizimde amacımız başarılarıyla adından söz ettiren bir Polatlı. Bunun için vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Elimizden geldiğince bu sorunlara çözüm üretmeye çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim