• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

CHP Nazilli Gençlik Kolları’ndan Başkan Alıcık’a Ziyaret

CHP Nazilli Gençlik Kolları’ndan Başkan Alıcık’a Ziyaret
CHP Nazilli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Onat Erdağ ve yönetim kurulu üyeleri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı ziyaret etti.

CHP Nazilli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Onat Erdağ ve yönetim kurulu üyeleri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı ziyaret etti. Erdağ ve arkadaşları gençlere yönelik projeler ve gençlere verdiği önem nedeniyle Başkan Alıcık'a teşekkür etti.

Nazilli CHP Gençlik Kolu Başkanı Uğur Onat Erdağ ile Sekreter Mustafa Şirin, İl Başkan Yardımcısı Ali Dağdelen, Başkan Yardımcıları Bahar Eminoğlu, Müge Uludağ, Ümit Pehlivan ve Kerime Erbostancı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti. Gençlik Kolları Başkanı Uğur Onat Erdağ ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a gençlere yönelik hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, Alıcık "a bir buket çiçek verdi.

Erdağ ve yönetim kurulu üyeleri, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın eğitime katkısının her zaman devam ettiğini ifade ederek; " bu katkıların gerek üniversite gençliğine yönelik gerekse ilk, orta ve lise düzeyinde de yapıldığını görüyoruz. Zaman zaman biz gençlere yönelik düzenlenen programlara katkı sağlayan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dediler.

Nazilli CHP Gençlik Kolları Başkanı Uğur Onat Erdağ "Başkanımız Üniversitemize göreve geldiği günden bu yana destek vermekte ve katkı sunmaktadır. Gençlerin gerek eğitimde gerekse sosyal ve kültürel etkinliklerinde görüşlerini dikkate alarak hizmetlerini sürdürmektedir. Başarılı çalışmaları bütün kamuoyu tarafından takip edilmektedir. Hizmetlerinden dolayı kendisi ve ekibini tebrik ediyoruz" diye konuştu.

Gençlerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Aıcık; "Her zaman için geleceğimiz olan çocuklarımızın gençlerimizin yanındayız" Elimizden geldiğince gençlerimize yönelik düzenlenen bütün programlara katkı sağladık sağlamaya da çalışıyoruz.. Bu katkılarımız ve desteğimiz bundan sonrada devam edecektir. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Alıcık, ayrıca Kültür ve Sanatta farkındalık yaratan Nazilli Belediyesinin 25 Mart -3 Nisan tarihleri arasında gerçekleştireceği 7. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivaline Tüm Üniversite gençlerini davet etti.

CHP Nazilli Gençlik Kolları’ndan Başkan Alıcık’a Ziyaret

CHP Nazilli Gençlik Kolları’ndan Başkan Alıcık’a Ziyaret

CHP Nazilli Gençlik Kolları’ndan Başkan Alıcık’a Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim