• BIST 9076.69
  • Altın 2324.954
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9453
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

CHP Muğla İl Başkanı Alban mazbatasını aldı

CHP Muğla İl Başkanı Alban mazbatasını aldı
CHP Muğla il kongresinde, 424 oy alarak yeniden seçilen İl Başkanı Mürsel Alban, törenle mazbatasını aldı.

CHP Muğla il kongresinde, 424 oy alarak yeniden seçilen İl Başkanı Mürsel Alban, törenle mazbatasını aldı. Menteşe İlçe Seçim Kurulu'nda düzenlenen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve diğer partililer katıldı.

CHP İl Başkanı Alban'a mazbatası, Menteşe İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Mustafa Şahin tarafından verildi. Şahin, yaptığı konuşmada 20 Aralık 2015 tarihinde yapılan seçim sonucunda kazananın Mürsel Alban olduğunu belirterek, "Daha önceki başkan, yeniden seçilmiş oldu. 22 Aralık 2015 tarihiyle liste kesinleşti. Belgeyi kendisine takdim ediyorum, görevinde başarılar diliyorum." dedi. Adliye Sarayı çıkışında gazetecilere açıklama yapan Alban, "Ben değil, biz olacağız. Biz ne dediysek onları hayata geçirmeye çalıştık. Bundan sonra söylediklerimizi de hayata geçirmeye çalışacağız. 13 ilçe başkanım, dokuz ilçe belediye başkanım, bir büyükşehir belediye başkanım ve üç milletvekilimle birlikte tüm seçilmiş olan kadrolarımızla partimizi, Muğla'dan başlayarak tüm Türkiye genelinde iktidara taşıyacağımızın sözünü veriyoruz. Biz birlik ve beraberlik içerinde yöneteceğiz." şeklinde konuştu.

Mürsel Alban başkanlığındaki CHP Muğla il yönetimi şu isimlerden oluştu: Nihal Yılmaz, Mustafa Coşkun, Bircan İnan, Mehmet Güven, Neriman Seçer, Rüya Mansuroğlu, Şeref Çağırkan, Nesrin tiriç, Onur Gündoğan, Müge Yenisu, Çiğdem Başarır Sandıkçıoğlu, Cenk Gürsoy, Hüsamettin Tepeli, Kılıvcım Yavuz, Hakan Ünsal, Ahmet Korkmaz, Ali Alper, Vahdettin Yıldız, Özgür Oğuz ve Adem Zeybekoğlu.

Kurultay delegeleri ise Mürsel Alban, Osman Gürün, Elif Süheyla Tokat, Berrin Naz, Ender Taşören, Ela Bergamalı, Bahattin Gümüş, Recai Seymen, Önder Batmaz, Mehmet Sertkaya, Ali Özgür Kullukçu ve Kamil Genek olarak belirlendi.

CHP Muğla İl Başkanı Alban mazbatasını aldı

CHP Muğla İl Başkanı Alban mazbatasını aldı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim