• BIST 9456.73
  • Altın 2494.268
  • Dolar 32.5942
  • Euro 34.7914
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

CHP Milletvekili Ekici Gaziantep Yönetimindeki 14 İstifayı Değerlendirdi

CHP Milletvekili Ekici Gaziantep Yönetimindeki 14 İstifayı Değerlendirdi
CHP Gaziantep İl Teşkilatında 14 il yönetim kurulu üyesinin istifa etmesini değerlendiren Milletvekili Akif Ekici, "Sevenler üzülmesin. Sevmeyenler de CHP...

CHP Gaziantep İl Teşkilatında 14 il yönetim kurulu üyesinin istifa etmesini değerlendiren Milletvekili Akif Ekici, "Sevenler üzülmesin. Sevmeyenler de CHP karışıyor diye sevinmesin" dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ile polemiğe giren CHP Gaziantep İl Başkanı Nesrin Tuncel ve parti il yönetimindeki bazı isimlere tepki gösteren 14 yönetim kurulu üyesi istifa etmişti. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay'ı ziyaret eden CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, parti içerisinde seçimler ve istifaların olabileceğini ifade ederek, partinin bir tüzüğünün olduğunu söyledi. Parti içi meseleleri daha çok CHP il binasında konuşmayı tercih ettiğini ifade eden CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, "Parti içerisinde seçimler istifalar olur. Biri gider biri gelir. Bu türü toplantıları basın toplantılarında yapmak yerine, il binası içerisinde örgütü binalarında yapmayı tercih ederim. İstifa olmuş ve böyle şeyler olabilir. Tüzüğümüz var. Yetkili genel merkezimiz var. İş başında olan arkadaşlarımız var. İstifa edenlerde partili istifa etmeyenler de partilidir. Cumhuriyet Halk Partisinde hiçbir şey olmaz. CHP dün neyse yarında o olur. Herkes kol kola girer istifa edenler yeniden bir araya gelirler yeniden oluştururlar. Partiyi bir araya getirecek aklıselim arkadaşlar var. Genel merkezimiz var. Sevenler üzülmesin. Sevmeyenler de CHP karışıyor diye sevinmesin. CHP karışmıyor" şeklinde konuştu.

"YANİ YAPILAN ÇOK AYIP BİR ŞEY"

Geçtiğimiz günlerde Şahinbey Belediyesi tarafından kaçak olduğu öne sürülerek Gaziantep'te yerel yayın yapan Bahartürk TV ve TV 27 stüdyosu hakkında da açıklama yapan Ekici, böyle bir şeyin yapılmasına karşı çıktı. Baharoğlu Medya grubu sahibi Mehmet Baharoğlu'nu ziyaret ettiğini sözlerine ekleyen Ekici, "Şahinbey Belediyesinin stüdyosunu yıktırdığı arkadaşlara ziyarete gittim. O arkadaşlarımız tarafsız açık yayın yapan bir kuruluştur. Şimdi belediyelerin yeri imar dışı yapı yaptırmamaktır. Doğrudur ve buna hiç kimse itiraz edemez. Ama, bir yerde 3-5 tane aynı pozisyonda yapı varsa, siz gider özellikle, bir tanesini seçer yıkarsanız, bunun adına ben çok sert konuşmak istemiyorum. Bendensen yaşayacaksın, benle ilgili sessiz kalmakta yetmiyor. "Benle ilgili iyi şeyler söylemiyorsan, sen kötüsün işlerini de yıkarım dükkanını da kapatırım. Seni ceza evine de koyarım." Mantık budur. Buna daha ne söyleyeyim ben. Kanalın sahibinin ziyarette gittim bana öyle güzel şeyler söyledi ki yapanlar adına ben utandım. Yani yapılan çok ayıp bir şey ve yanlıştır. 3-5 tanenin içinde alıp özellikle böyle bir şey yaparsan, bunda kötü niyet aranır" ifadelerini kullandı.

Toplantıda Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Akif Ekici'ye, Gaziantep'teki çalışmalarından dolayı plaket verdi.

CHP Milletvekili Ekici Gaziantep Yönetimindeki 14 İstifayı Değerlendirdi

CHP Milletvekili Ekici Gaziantep Yönetimindeki 14 İstifayı Değerlendirdi

CHP Milletvekili Ekici Gaziantep Yönetimindeki 14 İstifayı Değerlendirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim