• BIST 9070.29
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

CHP Kadın Kollarının İlk Ziyareti Pekdaş’a

CHP Kadın Kollarının İlk Ziyareti Pekdaş’a
Yeni seçilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Kadın Kolları yönetimini makamında ağırlayan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Türkiye'nin zor...

Yeni seçilen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Kadın Kolları yönetimini makamında ağırlayan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini belirterek bu dönemde kadınların siyasette olmasına daha çok ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

CHP Konak İlçe Kadın Kolları'nın geçtiğimiz hafta yapılan kongresini kazanarak görev başı yapan yeni ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, ilk ziyaretlerini Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'a yaptı. Çiçeği burnunda CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı Filiz Sezer ve yönetiminde yer alan kadınları makamında ağırlayan Başkan Pekdaş, yeni dönem için başarılar diledi.

"ZOR GÜNLERDEN GEÇİYORUZ"

Türkiye'nin demokrasi ve hukukun üstünlüğüne en çok ihtiyacı duyduğu bir dönemden geçtiğini ve bu dönemde kadınların siyasette olmasına daha çok ihtiyaç duyulduğunu belirten Pekdaş, "Türkiye zor bir süreçten geçiyor ve bu zor süreçte CHP gerçekten en önemli direnme mevzisi. Bu mevzinin, bu yapının, partinin yaşamasını ve çoğalmasını sağlamalıyız. Bunu, bulunduğumuz birimlerden başlayarak göstermemiz gerekiyor" dedi.

"HAZIR REÇETE YOK"

Siyasette kadın çalışmaları için önceden hazırlanmış bir reçete olmadığını ancak bunu birlikte başaracaklarını ifade eden Başkan Pekdaş, "Kadınların siyaset yapma biçimindeki farklılığı ortaya koyalım. Kadınların daha donanımlı siyaset yapmasını sağlayalım. Erkekler aday olurken donanımlı olmalarına bakılmıyor ama kadınlar aday olduğunda pek çok artı bekleniyor. Dolayısıyla kadınlar daha da donanımlı ve nitelikli çalışma tarzı sergilemek zorunda. Bunu birlikte yapacağız. Bunun önceden yazılmış bir reçetesi yok" diye konuştu.

"BEN DEĞİL BİZ VARIZ"

Yeni seçilen CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı Filiz Sezer de, yola "biz" diyerek çıktıklarını vurgulayarak, "Her şeyden önce Konak'ta bir kadın belediye başkanımız olduğu için şanslı olduğumuzu belirtmek istiyorum. Gücümüz, kendimize güvenimiz var. Yolumuza "biz" diyerek çıktık ve her şeyi hep birlikte yapacağız. Ben değil biz varız" dedi. Ziyaret sonunda Sezer, Başkan Pekdaş'a ilçe kadın kolları adına çiçek armağan etti.

CHP Kadın Kollarının İlk Ziyareti Pekdaş’a

CHP Kadın Kollarının İlk Ziyareti Pekdaş’a

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim