• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 24 °C

CHP Kadın Kollarından Ödül Alan Gazeteciye Jest

CHP Kadın Kollarından Ödül Alan Gazeteciye Jest
CHP Kastamonu Kadın Kolları İl Başkanlığı, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Gazeteciler Günü ve Gazetecilik Başarı Ödülleri yarışmasında...

CHP Kastamonu Kadın Kolları İl Başkanlığı, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Gazeteciler Günü ve Gazetecilik Başarı Ödülleri yarışmasında genel haber dalında birinci olan Gazeteci Kazım Bolat için kutlama programı düzenlendi.

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Gazetecilik Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. Genel Haber Dalı kategorisinde birinci olan Kazım Bolat için CHP Kastamonu Kadın Kolları İl Başkanlığı pasta kesti.

CHP Kadın Kolları İl Başkanlığı binasında düzenlenen kutlama programında konuşan CHP Kastamonu Kadın Kolları İl Başkanı Ülker Duran Yavuzoğlu, demokrasinin gelişmesinde ve halkın haber edinme hakkının gerçekleşmesinde büyük pay sahibi olan gazetecilerin gösterdiği fedakârlığın takdire şayan olduğunu söyledi.

Gazetecilerin yegane görevinin, topluma doğru ve sağlıklı bilgi vermek olduğunu belirten Ülker Duran Yavuzoğlu, "Özgür basın olmadan demokrasi olmaz. Basının olduğu yerde demokrasi vardır. İnsanlar, düşündüklerini özgürce yazabilmeli. Basın toplumun gören gözü, duyan kulağıdır. Basın emekçilerimiz her zaman ve her koşulda çoğulcu demokrasinin en büyük yapı taşlarından biri oldu. Gazetecilerimiz halkımızın gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla, yerine getiriyor. Kastamonu basınının uzun bir geçmişi vardır. 150 yıllık geçmişe sahip olan Kastamonu basınımız, kısıtlı imkanlara rağmen üstün bir hizmet üretiyor. Şerife Bacı'nın torunları olarak bu zor imkânlarla hizmet üretmeye çalışan basın mensuplarının verdiği mücadeleyi tebrik ediyorum. CHP Kastamonu Kadın Kolları olarak Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlemiş olduğu yarışmada Genel Haber Dalı'nda birinci olan değerli gazetecimiz Kazım Bolat için karınca kararınca bir kutlama programı tertip etmek istedik. Ödül alması bizim için de ayrı bir gurur kaynağı oldu. Aynı zamanda yönetim kurulu üyemizin eski öğrencisi olan Kazım Bolat'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" diye konuştu.

CHP Kadın Kollarından Ödül Alan Gazeteciye Jest

CHP Kadın Kollarından Ödül Alan Gazeteciye Jest

CHP Kadın Kollarından Ödül Alan Gazeteciye Jest

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim