• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 26 °C

CHP İzmir Gençlik Kolları’nda Kongre Heyecanı

CHP İzmir Gençlik Kolları’nda Kongre Heyecanı
4 adayla başlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Gençlik Kolları Kongresi'nde, aday sayısı ikiye indi.

4 adayla başlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Gençlik Kolları Kongresi'nde, aday sayısı ikiye indi. Tuğce Onbaşı, Sinan Sarıküse lehine yarıştan çekilirken, daha sonra Melih Tıraş da Tarık Akbaba'nın lehine yarıştan çekildi.

Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde düzenlenen CHP İzmir İl Gençlik Kolları Kongresi'nde, Sinan Sarıküse ve Tarık Akbaba yarışacak. 4 adayla başlayan kongrede, Tuğce Onbaşı, Sinan Sarıküse lehine, Melih Tıraş da Tarık Akbaba'nın lehine yarıştan çekildi. Kongreye, CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, İl yöneticileri, ilçe başkanları, MYK Üyesi Nazlı Kiran, CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Evsen, 1 Kasım seçimlerinde milletvekili adayı olan Nilay Kökkılınç, Ülkümen Rodoplu, Muzaffer Emir Cömert, gençlik kolları yöneticileri ve partililer katıldı. Kongrede, divan başkanı ise il yönetim kurulu üyesi Birgül Değirmenci oldu. Blok liste ile yapılacak kongrede, 300 delegenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

"YÜZDE 25 BANDINDAN NASIL KURTULURUZ, BUNU SORGULAYACAĞIZ"

Kongrede konuşma yapan CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, "İzmir barışın, demokrasinin, özgürlüğün kentidir. Birlikte yaşama kültürünü en çok yükselten kenttir. Bunu yüksek sesle haykırmak durumundayız. Bundan sonra yüzde 25 bandından nasıl kurtuluruz bunu sorgulayacağız. Mutlaka bir gün CHP'yi iktidar yapacağız. Birlikte uyum içinde çalışacağız. Biz sadece kazananlarla değil, parti içinde kaybeden arkadaşlarımızla birlikte mücadelemizi sürdüreceğiz. Gençlerimiz toplumun her kesiminde örgütlenecekler. Biz iktidar yürüyüşü yapacaksak bunun en önemli ayağı gençler ve kadınlar olacaktır" dedi. Kongrede oy kullanma işleminin 17.00'da başlaması ön görülüyor.

CHP İzmir Gençlik Kolları’nda Kongre Heyecanı

CHP İzmir Gençlik Kolları’nda Kongre Heyecanı

CHP İzmir Gençlik Kolları’nda Kongre Heyecanı

CHP İzmir Gençlik Kolları’nda Kongre Heyecanı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim